ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελίασον: Ο άνθρωπος των playoff για την ΑΕΚ


Ο Νίκλας Ελίασον έχει καταφέρει να «ξελασπώσει» την ΑΕΚ στα playoff αρκετές φορές φέτος. 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θέλοντας την νίκη φυσικά. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδας μετά την νίκη, επί του Παναθηναϊκού θέλει να πάρει το διπλό στην Θεσσαλονίκη για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα. Ωστόσο και η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού ψάχνει αντίδραση, μετά τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα. 

Σίγουρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κάποιες βάσεις, παρά τα κακά αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα. Με τις ήττες στην Ευρώπη και τα κακά αποτελέσματα στην Ελλάδα με Ολυμπιακό και Λάμια έχει πέσει τόσο ψυχολογικά και άλλο τόσο βαθμολογικά. Οπότε σίγουρα το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Θεσσαλονίκη προμηνύεται συναρπαστικό. 

Ο Νίκλας Ελίασον είναι παίκτης «κλειδί» για την ΑΕΚ

Η ομάδα της «Ένωσης» έχει ένα πολύ σημαντικό παίκτη, ο οποίος έχει δώσει βαθμούς σε όλα τα ντέρμπι. Η καθοριστικότητα του Νίκλας Ελίασον έχει βοηθήσει αρκετά στην διαδικασία των playoff. Πιο συγκεκριμένα ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ στην διαδικασία των playoff της Stoiximan Super League έχει σκοράρει κόντρα στους δύο «αιωνίους», όπου μάλιστα ήταν καθοριστικός. Πιο συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό έβαλε το γκολ στο 90' όπου καθόρισε το ματς κερδίζοντας με 1-0 η «Ένωση», ενώ με τον Παναθηναϊκό έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code