ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Τελείωσαν τη σεζόν των Γουόριορς οι Κινγκς και έμειναν ζωντανοί (vid)


Άτυπη εκδίκηση πήρανε οι Κινγκς από την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ για τον περσινό τους αποκλεισμό στον πρώτο γύρο, και τώρα θα ταξιδέψουν στη Νέα Ορλεάνη για να διεκδικήσουν την 8η θέση. 

Οι Κινγκς φιλοξενούσαν τους Γουόριορς στην αναμέτρηση 9-10 της Δύσης, και έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς. Κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 16 στην δεύτερη περίοδο, όμως οι Γουόριορς κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω μόλις με 4 (54-50). Οι Κινγκς όμως ξέφυγαν στα μέσα της τρίτης περιόδου, και από εκεί και πέρα οι πολεμιστές δε κατάφεραν να βγάλουν κάποια αντίδραση, με το τελικό 118-94 να μαρτυράει την εικόνα του αγώνα. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κινγκς ήτανε ο Κίγκαν Μάρεϊ, ο οποίος τελείωσε με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σουτάροντας με 10/20 εντός πεδιάς, και με 8/13 πίσω από τη γραμμή των 7,25μ. Εκτός του Κίγκαν, κανένας βασικός των Κινγκς δεν βρέθηκε σε κακή μέρα. Από την αντίπερα όχθη, πρώτος σκόρερ των Γουόριορς μπορεί να ήταν ο Κάρι (22π με 8/16 εντός πεδιάς), όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Τραγικός ήτανε ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι χωρίς πόντο και με 0/10 σουτ. 

Έτσι η σεζόν των Γουόριορς τελείωσε στα χέρια των Κινγκς, και η Beam Team θα ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη για να αντιμετωπίσει τους Πέλικανς τα ξημερώματα του Σαββάτου, με διακύβευμα την 8η θέση.

Τα highlights της αναμέτρησης:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code