ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο ΠΑΣ έπαιζε, ο Αστέρας έβλεπε αλλά... κέρδισε στο 93' !


Σ' ένα παιχνίδι που ο Αστέρας Τρίπολης ήταν άφαντος για σχεδόν ένα 70λεπτο, κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το τρίποντο και την πρώτη του νίκη, έπειτα από 2 μήνες !

Α' Ημίχρονο

Ένα 45λεπτο, στο οποίο καλύτερος ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα , ο οποίος στάθηκε καθαρά άτυχος που δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, απέναντι σ' έναν Αστέρα Τρίπολης πραγματικά... άφαντο. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, όμως δεν έφταναν σε κάποια αξιοσημείωτη τελική έως και το 23' όπου ο Κόντε βρίσκεται σε θέση βολής και μπερδεύεται με τον Παμλίδη αλλά κάνει εν τέλει μία ... τελική, με τον Λύρατζη να σώζει τελευταία στιγμή με προβολή την ομάδα του. Τεράστια ευκαιρία έχασαν ξανά οι Γιαννιώτες , όταν στο 40ο λεπτό ο Ροζάλες έκανε προβολή και είδε τον Τσιφτσή να αποκρούει εντυπωσιακά κάνοντας μια μεγάλη επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.

Β' Ημίχρονο

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σαφώς βελτιωμένη και ελάχιστα για τον Αστέρα, όπου κατάφερε να έχει και φάση σημαντική στο 63' με τετ- α- τετ του Μιριτέλο όπου και έχασε αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη , λόγω οφσάιντ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός όσο στο πρώτο μέρος και αυτό το πλήρωσε στο 93', όταν ο Αστέρας έκανε το 0-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρτόλο και τον Πίτσου με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code