ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 75 - 82: Έπαιξε όσο χρειάστηκε και αγκαλιάζει "σφιχτά" το πλεονέκτημα έδρας

 


Χωρίς να παρουσιάσει και το καλύτερο φετινό του πρόσωπο, ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από την Βαυαρία με 82-75 και με ένα μόνο ματς να απομένει στην κανονική διάρκεια, όλα δείχνουν πως οι Πράσινοι θα αγωνιστούν στα Play-Off με το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν αρκετά νευρικό Παναθηναϊκό, ο οποίος έμοιαζε βραχυκυκλωμένος στην επίθεση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν, "χτίζοντας" μέχρι και διαφορά 7 πόντων στο ξεκίνημα (15-8), ενώ στο τέλος της πρώτης περιόδου κατάφερε να προηγείται με 5 πόντους (18-13).

Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε εντελώς διαφορετικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αποσπαστεί στο σκορ με ικανοποιητική διαφορά. Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να προηγείται με 4 πόντους (36-40), παρουσιάζοντας δυο διαφορετικά πρόσωπα στις δυο πρώτες περιόδους. 

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, η Μπάγερν παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να "ξεφύγει" στο σκορ. Το παιχνίδι παρέμενε "κλειστό", με τους γηπεδούχους μάλιστα να παίρνουν και στιγμιαίο προβάδισμα (52-51), όμως ο Ναν ήταν εκεί για τον Παναθηναϊκό, βοηθώντας την ομάδα του, παρά τα χαμηλά επίπεδα απόδοσης. 

Η τελευταία περίοδος του αγώνα εξελίχτηκε σε μεγάλο ντέρμπι, και ενώ η Μπάγερν ήταν και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της 10ης θέσης, έδειχνε πως ήθελε να διεκδικήσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά όμως, "μίλησε" η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού, με τους Γκράντ και Έρνανγκομεθ να ευστοχούν σε καθοριστικά τρίποντα, τα οποία βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να φτάσει σε μια ακόμη πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με το τελικό 75-82. 

Για την Μπάγερν κορυφαίος παίκτης ήταν ο Γουάιλερ - Μπαμπ με 15 πόντους, ενώ για τον Παναθηναϊκό για ακόμη μια φορά ξεχώρισε ο Ναν με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 36-40, 54-58, 75-82.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code