ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

34η αγωνιστική Euroleague: Οριστικά εκτός πλεονεκτήματος η Φενέρ, έβαλαν φωτιά η Αρμάνι και η Μπασκόνια


Τρεις "εμφύλιοι" έκλεισαν την αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε με 80-82 από την Εφές στο ντέρμπι της Πόλης και έμεινε οριστικά εκτός τετράδας. Στον αντίποδα, η Εφές έφτασε τις 16 νίκες, παρέμεινε στην 10η θέση και θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ερυθρό Αστέρα για να είναι 100% στα play-in της διοργάνωσης.

Η Αρμάνι νίκησε εύκολα την Βίρτους με 90-75 και χρειάζεται ήττα της Εφές την τελευταία αγωνιστική και νίκη δική της για να τερματίσει δέκατη, ενώ η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα παίξει για την έβδομη θέση της κανονικής περιόδου κόντρα στην Μπασκόνια στην 34η αγωνιστική.

Τέλος, η Μπασκόνια πέρασε με το διπλό από την έδρα της Ρεάλ με σκορ 91-95 και παραμένει για τα καλά στο κόλπο της έβδομης θέσης, την οποία μπορεί να πάρει με νίκη την επόμενη αγωνιστική στην Μπολόνια.


Φενέρμπαχτσε - Εφές 80-82: Νίκη από χρυσάφι για την Εφές

Η Αναντολού Εφές έφτασε στη νίκη με 80-82 κόντρα στην Φενέρ και πλέον βρίσκεται απόλυτα στο χέρι της η πρόκριση στα play-in της φετινής Ευρωλίγκας. Από την άλλη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παίξει την επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ, με τον νικητή να παίρνει ως έπαθλο την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια της φετινής διοργάνωσης. Για τους νικητές, 21 πόντους σκόραρε ο Κλάιμπερν, ενώ 15 πρόσθεσε ο Λάρκιν. Για τους γηπεδούχους, στους 17 πόντους σταμάτησε ο Ουίλμπεκιν.


Αρμάνι Μιλάνο - Βίρτους Μπολόνια 90-75: Παράσταση για έναν ρόλο και σπουδαία επικράτηση για την Αρμάνι

Η Αρμάνι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με το επιβλητικό 90-75 έφτασε στη νίκη κόντρα στην Βίρτους. Έτσι, οι ελπίδες της ομάδας του Έτορε Μεσίνα πήραν... παράταση. Πιο συγκεκριμένα, το Μιλάνο χρειάζεται νίκη απέναντι στην Μακάμπι και παράλληλα ήττα της Εφές την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί ως δέκατη στα play-in. Για την Βίρτους, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με την Μπασκόνια. MVP του ματς ήταν ο Μίροτιτς με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Σημαντική η συνεισφορά του Τονούτ, που πρόσθεσε 15 πόντους. Για την Βίρτους, στους 21 πόντους σταμάτησε ο Τόκο Σενγκέλια.


Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια 91-95: Σπουδαίο διπλό με οργιαστικό Χάουαρντ

Η Μπασκόνια έκανε την μίνι - έκπληξη και με μπροστάρη τον μυθικό Χάουαρντ, που σκόραρε 35 πόντους (7/12 τρίποντα) πέρασε από το "Wizink Center" και πλέον πηγαίνει στην Μπολόνια για να πάρει το διπλό και να τερματίσει στην όγδοη θέση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα. Για την Ρεάλ, αντιθέτως, αυτή ήταν η έβδομη ήττα σε 33 ματς στην φετινή διοργάνωση. Πέραν του Χάουαρντ, 19 πόντους έβαλε ο Κοστέλο, ενώ 11 πόντους πρόσθεσε ο Μονέκε. Για την Βασίλισσα, ο Χεζόνια σταμάτησε στους 18 πόντους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code