ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Άρης 3-0: Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους και μένουν ζωντανοί στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος

 

Ολυμπιακός και Άρης αναμετρήθηκαν για την 3η αγωνιστική των playoff της Super League. Ο Άρης μπήκε στην αναμέτρηση έχοντας την ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες νίκες στην 1η και την 2η αγωνιστική αντίστοιχα. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι έχοντας ως μόνο στόχο το τρίποντο στο οποίο και έφτασε χάρη στα γκολ των Ελ Κααμπί στο 6', Ποντένσε στο 60' και Καρβάλιο στο 89'. Πλέον ο Ολυμπιακός θα περιμένει ώστε να εκμεταλλευτεί τις οποίες απώλειες στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο αγώνας 

Μπορεί η πρώτη τελική της αναμέτρησης να ανήκε στον Άρη (2') με ένα σουτ του Μορόν να περνά άουτ παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 6' ο Φορτούνης έκανε ένα γέμισμα στην περιοχή με τον Ελ Κααμπί να γράφει το 1-0 με κεφαλιά. Η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο 16' ο Ρόντινεϊ έκανε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Κουέστα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Ελ Κααμπί από τον Μπράμπετς. Ο Μαροκινός φορ ανέλαβε την εκτέλεση προσπαθώντας να νικήσει τον Κουέστα με μια εκτέλεση αλά Πανένκα, ο Κουέστα παρόλα αυτά έμεινε όρθιος και απέκρουσε εύκολα. Το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-0. 

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρχικά προειδοποιώντας στο 55' με τον Ποντένσε να βρίσκει τον Γιόβετις που εκτέλεσε μέσα από την περιοχή με τον Κουέστα να του λέει όχι. Πέντε λεπτά αργότερα (60') οι Πειραιώτες βρήκαν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Έσε τροφοδότησε τον Γιόβετις αυτός πάσαρε Ποντένσε που με όμορφο σουτ σημάδεψε την γωνία του Κουέστα για το 2-0. Ο Ολυμπιακός έψαξε να βρει και τρίτο γκολ με ένα σουτ του Ρόντινει στο 69' να αποκρούεται από τον Κουέστα. Λίγο πριν την συμπλήρωση ενενήντα λεπτών (89') ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ρίτσαρντς να κάνει ένα γύρισμα στην περιοχή και τον Καρβάλιο να πλασάρει για το 3-0.Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 3-0.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code