ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Με φόρα από την Ευρώπη "καθάρισε" και τον ΠΑΟΚ!


Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν και τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος και συνεχίζουν στην "κούρσα" του πρωταθλήματος βρισκόμενοι στο -1 από το σημερινό τους αντίπαλο και στο -6 και -5 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο!



Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 

Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες φυλάνε τα νώτα τους στην αρχή χωρίς να παίρνουν ρίσκα. Ο Ολυμπιακός σκόραρε δύο φορές μέσα σε διάστημα 15 λεπτών με τον Φραν Ναβάρο, όμως ο παίκτης των γηπεδούχων σημειώθηκε και τις δύο φορές σε θέση οφσάιντ (11', 15'), με τα γκολ να ακυρώνονται. Ότι δεν έγινε στο 11' και στο 15', έκανε περίπου ο ίδιος παίκτης στο 25ο λεπτό. Ο Ναβάρο κινήθηκε στη πλάτη της άμυνας, ο Κουλιεράκης τον έσπρωξε με το χέρι και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Ποντένσε ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κοτάρσκι είχε "απάντηση" με τον Κίνι να παίρνει το "ριμπάουντ" και να κάνει το 1-0 για τους ερυθρόλευκους! Οι πολλές πάσες στη πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ είχαν εν τέλει αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι (από το οποίο προήλθε το γκολ σε δεύτερο χρόνο) και πήρε "κεφάλι" στο σκορ (1-0, 27'). Μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να φανεί απειλητικός μέσω κυρίως στημένων φάσεων, με το σουτ του Μουργκ να μην ανησυχεί τον Τζολάκη (37'). Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο κύλησε το υπόλοιπο του ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να κρατά το υπέρ του προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο μέρος.



Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Πρώτη απειλή για την εστία του Κοτάρσκι, όμως το σουτ του Ναβάρο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέρβου γκολκίπερ (47'). Απευθείας φάουλ του Τάισον από τα 25 μέτρα, η μπάλα κατέληξε άουτ (50'). Στο 61ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους! Ο Ποντένσε πάσαρε εξαιρετικά στον Ζέλσον Μάρτινς και ο τελευταίος "τσίμπησε" με το δεξί προ του Κοτάρσκι για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Νέο σουτ του Ποντένσε, η μπάλα άουτ (67'). Ο Πορτογάλος εξτρέμ έψαχνε μετά μανίας το γκολ και απείλησε ξανά τον Κοτάρσκι, με το σουτ αυτή τη φορά να είναι καλύτερο και να φεύγει εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σέρβου κίπερ (70'). Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 77', με τον Μπάμπα να κάνεις την παράλληλη σέντρα, την μπάλα να κοντράρει και τον Τζολάκη να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Κλέψιμο και σουτ του Όρτα από τον άξονα, μπλόκαρε σταθερά ο Κοτάρσκι (83'). Με την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου ο Δικέφαλος μείωσε σε 2-1 (90+2')! Ο Σβαμπ πάσαρε την σωστή στιγμή στον Ζίφκοβιτς, με τον Σέρβο εξτρέμ να σεντράρει παράλληλα και τον Μάρκος Αντόνιο να μπαίνει στην πορεία της μπάλα και με προβολή να κάνει το 2-1! Ο Δικέφαλος στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων "πάλεψε" για την ισοφάριση ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν την νίκη και να συνεχίζουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, βρισκόμενοι στο -1 από τον ΠΑΟΚ και στο -6 και -5 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο!







Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (90+3' Βέζο), Άμπι, Ρέτσος, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Τσικίνιο (78' Έζε), Όρτα (85' Καρβάλιο), Ποντένσε, Μάρτινς (78' Μασούρας), Ναβάρο (85' Ελ Κααμπί).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74' Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (58' Ντεσπότοφ), Τάισον (80' Μάρκος Αντόνιο), Ζίφκοβιτς, Μπράντον Τόμας (58' Σαμάτα).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code