ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA: Ανατροπή από το -19 και νίκη για τους Σανς κόντρα στους «μισούς» Καβαλίερς


 Σε μία βραδιά με έξι συνολικά παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη με ανατροπή των Σανς κόντρα στους λαβωμένους από τραυματισμούς Καβαλίερς.

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περίπατος για τους Σανς χρειάστηκαν να βγουν μπροστά οι αστέρες τους, Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ για να «ξελασπώσουν» την ομάδα τους. Οι Καβαλίερς είχαν πολλές σημαντικές απουσίες τόσο «πενταδάτων» παικτών όπως ο Μίτσελ, ο Μόμπλεϊ και ο Στρους, όσο και μελών του ροτέισιόν τους όπως ο Γουέιντ και ο Τόμπσον. Παρόλα αυτά, από πολυ νωρίς πήραν κεφάλι στο σκορ και στα μισά της δεύτερης περιόδου βρέθηκαν μπροστά ακόμα και με 19 πόντους. Από εκείνη τη στιγμή και ύστερα το Φοίνιξ ξύπνησε και πέρασε γρήγορα στην αντεπίθεση. Μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου η «ήλιοι» είχαν ανατρέψει το εις βάρους τους σκορ και, μάλιστα, μέχρι το τέλος της περιόδου είχε αποκτήσει και προβάδισμα 7 πόντων. Οι Καβαλίερς, όμως, κυνηγούσαν από κοντά στο σκορ. Μέχρι και περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 111-113 υπέρ του Φοίνιξ, αλλά δύο διαδοχικά λάθη των Λεβέρτ και Άλεν για το Κλίβελαντ σφράγισαν τη νίκη για τους Σανς. Για τους νικητές, το «τρίδυμο» των αστέρων τους σήμείωσε συνολικά 88 πόντους, με τον Ντουράντ να έχει 37, τον Μπούκερ 27 και τον Μπιλ 24.

Μια παρόμοια ιστορία διαδραματίστηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Ράπτορς. Σε αυτό το ματς η ομάδα του Ντένβερ βρέθηκε πίσω ακόμα και με 21 πόντους στην τρίτη περίοδο, αλλά από εκείνο το σημείο και ύστερα έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Χάρη στο triple-double του Γιόκιτς με 35 πόντους 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ, καθώς και στους 26 πόντους και τις, επίσης, 12 ασίστ του Μάρεϊ, το Ντένβερ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μία σημαντική για αυτό νίκη με 125-119.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντιτρόιτ Πίστονς - Σάρλοτ Χόρνετς 114-97

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Φοίνιξ Σανς 111-117

Σαν Αντόνιο Σπερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 102-112

Σικάγο Μπουλς - Ντάλας Μάβερικς 92-127

Ντένβερ Νάγκετς - Τορόντο Ράπτορς 125-119

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μπόστον Σέλτικς 99-121



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code