ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

LIGUE ONE MATCHDAY 27:Μείωσε την διαφορά από Παρί η Μπρεστ


Η Παρί έμεινε στο μηδέν με Μονακό,η Μπρεστ κέρδισε η έκπληξη όμως της αγωνιστικής ήταν η νίκη της Μετς κόντρα στην Ναντ.


Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0



Έμεινε στο μηδέν 

Παρά την αρχική της πίεση η Παρί δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Μονακό και να σκοράρει.Παρά την απώλεια βαθμών μένει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 55 βαθμούς στην τρίτη θέση είναι η Μονακό με 42.

Ρεμς - Λιλ 0-1



Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη 

Πετυχαίνοντας το 12ο γκολ του στο πρωτάθλημα ο Ντέβιντ έδωσε σημαντική νίκη στην Λιλ στην προσπάθεια που κάνει να βγει Ευρώπη.Με αυτή την νίκη έφτασε τους 41 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση.Στην 9η θέση είναι η Ρεμς με 34.

Κλερμόν-Μαρσέιγ 1-5



Σίφουνας από την έδρα της Κλερμόν 

Δεν άφησε περιθώρια η ομάδα του Γκατούζο στην Κλερμόν και επικράτησε με 1-5 εκτός έδρας.Τα τέρματα σημείωσαν πέντε διαφορετικοί σκόρερ:Εντιαγέ,Ομπαμεγιάνκ,Κλάους,Λουίς Ενρίκε και Μουμπάγνκα.

Τουλούζ Νις  2-1



Προλαβαίνει την Ευρώπη

Η Τουλούζ επικράτησε με 2-1 κόντρα στην Νις.Αρχικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μοφί ωστόσο η Τουλούζ αντέδρασε με τέρματα των Νταλίγκα και  Γκόχο.Στην 10η θέση πλέον η Τουλούζ με 29 βαθμούς ενώ στην 5η είναι η Νις με 40.

Μονπελιέ -Στρασβούργο 2-2



Ισορροπημένο παιχνίδι 

Με δυο γκολ του Νορντίν η Μονπελιέ γλύτωσε την ήττα από το Στρασβούργο.Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ντιαρά στην συνέχεια προηγήθηκαν με τον Εμέγκχα πριν έρθει το δεύτερο γκολ του Νορντίν να φέρει το ματς στα ίσα.Στην επικίνδυνη ζώνη είναι η Μονπελιέ με 23 βαθμούς.Στους 26 είναι το Στρασβούργο.

Μπρεστ Χάβρη 1-0

Παραμένει δεύτερη 

Με άλλο ένα τέρμα του Λες Μελού η Μπρεστ επικράτησε και παραμένει στην δεύτερη θέση μειώνοντας την διαφορά από την Παρί στους 9 βαθμούς.Στην 15η θέση είναι η Χάβρη με 24 βαθμούς.

Ναντ Μετς 0-2



Νίκη ανάσα για την Μετς 

 Δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση για την Μετς η οποία προηγήθηκε με πέναλτι και στην συνέχεια εξασφάλισε την νίκη με τέρμα του Ουντόλ.Με αυτή την νίκη ξέφυγε ελάχιστα από την τελευταία θέση και έχει πλέον 20 βαθμούς.Η Ναντ είναι στους 25 στην 14η θέση.

Ρεν Λοριάν 1-2



Πανίκος στις καθυστερήσεις 

Η Λοριάν με τέρμα του Μάμπα προηγήθηκε και στο 90ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον νεαρό Κρούπι.Παρα τις χαμένες ευκαιρίες η Ρεν κατάφερε μόνο να μειώσει με τον Γκουίρι.Στην 8η θέση με 35 βαθμούς είναι η Ρεν.Στην 13η θέση η Λοριάν με 25.

Λυών Λανς 0-3



Ντέρμπι με την Λανς νικήτρια 

Παρά τον ισορροπημένο ρυθμό του παιχνιδιού η Λανς κατάφερε να βρει τρεις φορές δίχτυα.Ο Σοτόκα άνοιξε το σκορ ο Γουαχί διπλασίασε τα τέρματα και στο 87ο λεπτό ο Ντάνσο έκανε το 0-3.Στον βαθμολογικό πίνακα η Λανς έχει 39 βαθμούς και είναι στο -1 από την Νις.Η Λυών είναι στην 11η θέση με 25 βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code