ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

EUROPA LEAGUE:Έδειξε την ποιότητα της η Ρόμα

 


Εύκολες επικρατήσεις για Ρόμα,Μίλαν,Λίβερπουλ και Μαρσέιγ.Δυσκολεύτηκε αλλά κράτησε το αήττητο η Μπάγερ.Ισοπαλία για Μπενφίκα και Ρέιντζερς,ενώ νίκησε με δυσκολία η Φράιμπουργκ κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Καραμπάγκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο 

Ροτέισον αποφάσισε να κάνει ο Αλόνσο και παραλίγο να το πληρώσει καθώς στο πρώτο ημίχρονο η Καραμπάγκ προηγήθηκε με δύο γκολ από τέρματα των Ζουνίνιο και Μπένζια.Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων.Ο Βιρτζ βρήκε δίχτυα ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σικ ισοφάρισε και έσωσε την παρτίδα για τους Γερμανούς.

Ρόμα - Μπράιτον 4-0

Επίδειξη ισχύος 

Διέλυσε η Ρόμα την Μπράιτον στην έδρα της και δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της στο ανοικτό χώρο.Στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν οι Ντιμπάλα και Λουκάκου.Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα βρήκε άλλα δύο γκολ με τους Κριστάντε και Μανσίνι.Η Μπράιτον συνεχίζει την κακή πορεία της και στην Ευρώπη καθώς μετρά 3 σερί διαδοχικές ήττες.


Σπάρτα Πράγας - Λίβερπουλ 1-5



Καθάρισε από πρώτο αγώνα

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μακ Άλιστερ κατάφερε να σκοράρει ενώ μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους ο Νιούνιεζ πέτυχε δύο γκολ. Στην επανάληψη ο Μπράντλει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ο Ντίαζ όμως στο 53ο λεπτό πέτυχε το 4ο τέρμα.Ο Σομποσλάι διαμόρφωσε το τελικό 1-5 στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Μαρσέιγ - Βιγιαρεάλ 4-0 


Τιμώρησε τον Μαρθελίνιο 

Τέσσερα γκολ πέτυχε η Μαρσέιγ κόντρα στην Βιγιαρεάλ  και απέκτησε ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα.Στο 26ο λεπτό ο Βερετούτ άνοιξε το σκορ ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε δύο γκολ το ένα από το σημείο του πέναλτι ενώ το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μοσκέρα.


Μίλαν - Σλάβια Πράγας 4-2



Επιβεβαίωσε την καλή της πορεία 

Με 4 διαφορετικούς σκόρερ η Μίλαν επικράτησε στην έδρα της κόντρα στην Σλάβια Πράγας.Στο 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.Στο 34ο λεπτό ο Ζιρού άνοιξε το σκορ,o Nτουντέρα ισοφάρισε  και ο Ράιντερς διπλασίασε τα τέρματα.Πούλισικ και Λόφτους Τσικ διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 ενώ ενδιάμεσα στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε ο Σραντς.

Μπενφίκα - Ρέιντζερς 2-2

Το έσωσε στο τέλος

Δυναμικά μπήκε η Ρέιντζερς  και άνοιξε το σκορ με τον Λοουρένς ισοφάρισε όμως ο Ντι Μαρία από το σημείο του πέναλτι.Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Στέρλινγκ έκανε το 1-2.Στο 67ο λεπτό με το αυτογκόλ του Γκόλντσον γλύτωσε την ήττα.

Φράιμπουργκ - Γουέστ Χαμ 1-0



Πήρε την νίκη σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι 

Με τέρμα του Γκρέγκοριτς στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ πήρε ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβανς.Στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια η Γουέστ Χαμ είχε επικρατήσει και τις δύο φορές με 2-0 και 1-2 αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code