ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτη η Λίβερπουλ ενόψει ντέρμπι


Νίκες για Λίβερπουλ,Τότεναμ και Άστον Βίλα.Νίκησε επίσης δύσκολα εκτός εδράς η Γούεστ Χαμ.

  Έβερτον-Γουέστ Χαμ 1-3 

Πήρε φόρα η Γουέστ Χαμ 


Η ομάδα του Μόγιες βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο κατάφερε να νικήσει βάζοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.Στο πρώτο ημίχρονο η Έβερτον έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Βέτο να αστοχεί από την άσπρη βούλα.Ωστόσο ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ.Η αντίδραση της Γουέστ Χαμ ήταν άμεση με την ισοφάριση του Ζούμα ακολούθησαν άλλα δύο γκολ των Σούσεκ και Άλβαρες.Στον βαθμολογικό πίνακα πλησίασε στους δύο βαθμούς η Γουέστ Χαμ την Γιουνάιτεντ ενώ η Έβερτον είναι σταθερά στην 16η θέση.

Μπρέντφορντ-Τσέλσι 2-2



Ούτε τώρα βρήκε την νίκη η Τσέλσι 

Απέναντι σε μία ψυχομένη Μπρέντφορντ η Τσέλσι κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.Ο Τζάκσον έβαλε μπροστά την ομάδα του Ποκετίνο στο πρώτο ημίχρονο.Ωστόσο στο δεύτερο οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι με τον Ράσμουσεν και τον Βίσα  να βρίσκουν δίχτυα αλλά ο Ντισασί ισοφάρισε έπειτα από ασίστ του Πάλμερ στο 83ο λεπτό.Στην 11η θέση η Τσέλσι με 36 βαθμούς ενώ η Μπρέφορντ βρίσκεται στην 15η θέση με 26 βαθμούς.

Νιουκάστλ - Γουλβς 3-0 


Τρέχει για την πεντάδα

Νίκησε και ξεπέρασε την Γουλβς  με απόσταση 2 βαθμών(40-38).Ο Ισάκ και ο Γκόρντον βρήκαν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λιβραμέντο που πέρασε ως αλλαγή αντί του Τρίπιερ.

Νότιγχαμ Φόρεστ -Λίβερπουλ 0-1

Νίκη στο... παρά οχτώ 

Δυνατή αναμέτρηση η χθεσινή ανάμεσα σε Φόρεστ και Λίβερπουλ.Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να νικήσουν ωστόσο η Λίβερπουλ πήρε την νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  με γκολ του Νιούνιεζ και παραμένει στην κορυφή εν αναμονή του ντέρμπι με την Σίτυ.Στην 17η θέση με 24 βαθμούς παραμένει η Φόρεστ.

Τότεναμ- Κρύσταλ Παλάς 3-1 


Νίκη με ανατροπή

Η Κρύσταλ Πάλας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Έζε στο δεύτερο ημίχρονο.Ωστόσο η Τότεναμ αντέδρασε με τον Τίμο Βέρνερ και έκανε το 2-1 με τον Ρομέρο στο 80ο λεπτό ενώ στο 88ο λεπτό ο Σον έκανε το 3-1.Στην 4η θέση με 50 βαθμούς η Τότεναμ,στην 14η θέση βρίσκεται η Κρύσταλ Πάλας με 24 βαθμούς.

Φούλαμ- Μπράιτον 3-0



Επίδειξη ισχύος

Η Φούλαμ επιβλήθηκε με 3-0 κόντρα στην Μπράιτον χάρη στα τέρματα των Γουίλσον,Ροντρίγκο ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα το 3-0 έκανε ο Τραορέ.Ετσί η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων μειώθηκε στους 4 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Λούτον- Άστον Βίλα 2-3


Φοβερό φινάλε

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα του Γουάτκινς.Σε διάστημα εξί λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο η Λούτον βρήκε δύο φορές δίχτυα με Τσονγκ και Μόρρις εκμεταλλευόμενοι τις αμυντικές αδυναμίες της Άστον Βίλλα.Την νίκη βρήκε η Άστον Βίλλα στις καθυστερήσεις με γκολ του Ντίνι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code