ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

LIGUE 1 MATCHDAY 22:Γκολ λύτρωσης στο 88' για την Μπρεστ

 


Νίκες για Παρί,Λιλ και Μπρεστ.Η Λοριάν κατάφερε να περάσει από το Στρασβούργο με 1-3 μια νίκη ανάσα για την ίδια.

Λιλ-Χάβρη 3-0



Με σόου και Χατ τρικ Ντέϊβιντ

Με τρία γκολ ο Ντέιβιντ επισφράγισε την νίκη κόντρα στην Χάβρη.Στο 49ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα όμως ο Ντέιβιντ δεν ήταν εύστοχος.Ο Ντέιβιντ με αυτά τα τρία γκολ πήγε στα 11 ισοφαρίζοντας τον Μπεν Γέντερ της Μονακό και τον Λακαζέτ.Στο βαθμολογικό πίνακα η Λιλ πήγε στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς ενώ η Χάβρη έπεσε στην 12η θέση έχοντας 24 βαθμούς.


Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2



Δυσκολεύτηκε αλλά βρήκε την λύση στο δεύτερο ημίχρονο 


Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί Σεν Ζερμέν κλείδωσε την νίκη.Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Ερνάντες και το δεύτερο ο Εμπαπέ στο 78ο λεπτό.Με αυτή την νίκη κράτησε την διαφορά από την Νις στους 14 βαθμούς.

Στρασβούργο -Λοριάν 1-3



Εύκολο διπλό για την Λοριάν 

Προβάδισμα με τρία γκολ ευτύχησε να έχει η Λοριάν δύο γκολ με τον Μάμπα και ένα του Πονσεάου.Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Γκίλμπερτ σε 1-3.Η Λοριάν ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις έχοντας 22 βαθμούς.Στη 10η θέση βρίσκεται το Στρασβούργο έχοντας 25 βαθμούς.

Μονακό-Τουλούζ 1-2



Μεγάλο διπλό για την Τουλούζ 

Ο Σιέρο λίγο πριν το ημίχρονο έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους.Μείωσε προσωρινά η Μονακό με τον Ακλιούς  ενώ ο Κόστα στο 70ο λεπτό έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Τουλούζ που με αυτή την νίκη πήγε στους  23 βαθμούς ξεφεύγοντας στον ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.Στην 4η θέση παρέμεινε η Μονακό στους 38 βαθμούς όσους έχει και η Λιλ μετά την νίκη της κόντρα στη Χάβρη.

Μονπελιέ - Μετς 3-0 



Νίκη ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη για τους γηπεδούχους

Νωρίς στο σκορ μπήκε μπροστά η Μονπελιέ με τον Σύλια.Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα των δύο ομάδων και η Μονπελιέ με δύο γκολ των Σανιάν και Σαβανιέν από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.Στους 22 βαθμούς η Μονπελιέ και στην 14η θέση ενώ η Μετς παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία έχοντας 17 βαθμούς στην 17η θέση.

Ρεν-Κλερμόν 3-1



Επικράτηση με τριάρα για την Ρεν 

Μετά την ήττα από την Μίλαν με 3-0 η Ρεν το άφησε πίσω της και επικράτησε με 3-1 κόντρα στη Κλερμόν.Ο Ομάρι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και ακολούθησαν δύο γκολ από τον Τεριέ.Μείωσε προσωπινά ο Ματσίνα σε 2-1.Η Ρεν πλησίασε την εξάδα με αυτή την νίκη έχοντας 34 βαθμούς.Η Κλερμόν είναι στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς.


Ρεμς-Λανς 1-1



Ισόπαλες σε ένα ισορροπημένο ματς.


Στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν από ένα γκολ οι δύο ομάδες λίγο πριν την ανάπαυλα.Ο Ντιακιτέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους  και ισοφάρισε ο Σάιντ στην καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.Στο δεύτερο παρά τις ευκαιρίες δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.Η Ρεμς έμεινε στην 9η θέση με 31 βαθμούς.

Μπρεστ -Μαρσέιγ 1-0

Επιτέλους νίκη για την Μπρεστ χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μαρσέιγ.

Με γκολ του Λες Μελού στο 88ο λεπτό λίγο πριν του αγώνα η Μπρεστ νίκησε την Μαρσέιγ με 1-0.Με αυτή την νίκη πήγε στους 40 βαθμούς και βρίσκεται στο -13 από την Παρί.Η Μαρσέιγ είναι στους 30 βαθμούς και στην 9η θέση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code