ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανατροπές για Σπάρτα Πράγας και Φράιμπουργκ



Ευρωπαϊκή βραδιά με πολλά γκολ και ανατροπές η χθεσινή.Μίλαν,Μπενφίκα,Φράιμπουργκ,Μαρσέιγ,Ρόμα,Σπάρτα Πράγας και Σπόρτιγκ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 Kαραμπάγκ- Μπράγκα  0-2 (2-3 μετά από παράταση)



Τα κατάφεραν οι Αζέροι 

Σε ένα αγχωτικό και έντονο παιχνίδι η Μπράγκα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στην κανονική διάρκεια.Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που οι Αζέροι σκόραραν με τον Σίλβα όμως η Μπράγκα είχε απάντηση από το σημείο του πέναλτι.Την πρόκριση των Αζέρων πέτυχε ο Αξούντζαντε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.



Ρεν- Μίλαν 3-2



Νίκη γοήτρου για την Ρεν 

Η Ρεν πλήρωσε την κακή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα και αποκλείστηκε από την Μίλαν.Ο Μπουριζό για τους γηπεδούχους σημείωσε χατ-τρικ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς η Μίλαν ισοφάρισε δύο φορές με τον Γιόβιτς στο πρώτο ημίχρονο και τον Λεάο στο δεύτερο και πήρε την πρόκριση.

Τουλούζ-Μπενφίκα 0-0 


Πήραν  την πρόκριση οι Πορτογάλοι 

Σε ένα παιχνίδι ρεβάνς της αναμέτρησης  της νίκης της Μπενφίκα με 2-1 η Μπενφίκα είχε την υπεροχή χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα ωστόσο με συνδιασμό το πρώτο παιχνίδι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Φράιμπουργκ - Λανς 2-2(3-2 μετά από παράταση)

Με την δύναμη του κόσμου της πήρε την πρόκριση

Με την πλάτη στο τοίχο ξεκίνησε το παιχνίδι η Φράιμπουργκ καθώς είδε την Λανς να προηγείται με 0-2 στην ανάπαυλα.Στο δεύτερο ημίχρονο δύο τέρματα από τον Ζάλαι ήταν αρκετά για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.Εκεί με τέρμα του Γκρέγκοριτς  στο 99ο λεπτό επικράτησε γυρίζοντας την αναμέτρηση στο δεύτερο μέρος.


Μαρσέιγ- Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-1



Ξεχώρισε η ατομική της ποιότητα

Το πρώτο ματς είχε λήξει 2-2 ανάμεσα στην δύο ομάδες.Η Σαχτάρ προηγήθηκε με τον Σουντάκοφ όμως η Μαρσέιγ είχε απάντηση με τον Ομπαμεγιάνγκ να ισοφαρίζει λίγο πριν το ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη ομάδα και προκρίθηκε με τέρματα των Σάρ και Κοντομπιά.


Ρόμα-Φέγενορντ 1-1 (4-2 πέναλτι)

Δύσκολη πρόκριση για τους Ιταλούς

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον Χιμένεζ στο 5ο λεπτό ενώ η Ρόμα ισοφάρισε με τον Πελεγκρίνι στο 15ο λεπτό.Ισορροπημένο  το παιχνίδι με έντονο ρυθμό και για τις δύο ομάδες.Η διαδικασία των πέναλτι έβγαλε νικητή την Ρόμα με 4-2 παίρνοντας έτσι μία δύσκολη πρόκριση.


Σπάρτα Πράγας - Γαλατασαράι 4-1



Μίλησε στο τέλος και προκρίθηκε εμφατικά 

Στο πρώτο ημίχρονο η Γαλατά βρήκε δίχτυα με τον Μπαρντάκτζι  ισοφαρίζοντας την Σπάρτα που είχε προηγηθεί με το γκολ του Πρεσιάντο.Στην επανάληψη  κυνηγούσαν και οι δύο ομάδες ένα γκολ που θα τις καθιστούσε σε θέση οδηγού.Αυτό το γκολ βρήκε η Σπάρτα με τον Τούσι στο 74ο λεπτό.Ακολούθησαν τα τέρματα των Χαρασλίν και Κούχτα στις καθυστερήσεις του αγώνα για να επισφραγίσουν την πρόκριση.

Σπόρτιγκ Λισσαβόνας- Γιάνγκ Μπόις 1-1


Χαμένες ευκαιρίες για την Σπόρτιγκ που δεν της κόστισαν

Η Σπόρτιγκ προηγήθηκε με τέρμα του Γιόκερες στο 13ο λεπτό.Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 57ο λεπτό.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι το μόνο τέρμα που πέτυχαν ήταν του Γκράβουλα από το σημείο του πέναλτι στο 84ο λεπτό και έτσι η Σπόρτινγκ πήρε την πρόκριση. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code