ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήρθε το πρώτο της χρονιάς για την Λίβερπουλ του Κλοπ, στο.. 118' !


Σ' έναν τελικό διαφήμιση για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο Τσέλσι και Λίβερπουλ τα έδωσαν πραγματικά όλα σ' ένα κατάμεστο και γιορτινό Γουέμπλεϊ για το EFL Cup, με τους «κόκκινους» να θριαμβεύουν και να χαμογελούν στο 118' σε ασσίστ του... Τσιμίκα !

Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και την κατοχή μοιρασμένη. Από την μια η ομάδα του Λονδίνου είχαν την ευχέρεια να αγωνίζονται με την βασική τους ενδεκάδα ενώ από την άλλη ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ουσιαστικά μια...11αδα απούσα !

Στο 32' είχαμε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης όπου και ακυρώθηκε, με τον Στέρλινγκ να χρίζεται σκόρερ , μετά από γύρισμα του Τζάκσον, όμως ο δεύτερος είχε ξεκινήσει από αντικανονική θέση. Στο 40' η Λίβερπουλ φτάνει κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Χάκπο έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Τσέλσι. Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από την τραγική απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης να μην δείξει κόκκινη κάρτα στον Καϊσέδο σε σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Χράφεμπερχ, ο οποίος και αποχώρησε με φορείο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ της Λίβερπουλ στο 60' με κεφαλιά του Φαν Ντάικ, ακυρώθηκε και αυτό, καθώς «ανακαλύφθηκε» οφσάιντ στην αρχή της φάσης από τον Εντό. Με ... κάτι σαν τακουνάκι του Γκάλαχερ από τη σέντρα του Πάλμερ, η Τσέλσι έφτασε στο γκολ κοντά στο 76' αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

Καθ' όλη την διάρκεια του 90λεπτου οι τελικές φάσεις ήταν άπειρες και μάλιστα όλες σχεδόν... κραυγαλέες. Απόλυτος πρωταγωνιστής σίγουρα όμως ο Κέλεχερ που κράτησε το -0 κάτω από απίστευτες επεμβάσεις, όπως του 86ου λεπτού, όπου νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γκάλαχερ !

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και οι δύο ομάδες. Η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε στο 115' και συγκεκριμένα ήταν διπλή ευκαιρία για τους «κόκκινους», με κεφαλιά του Έλιοτ να την βγάζει πάνω στην γραμμή ο Πέτροβιτς και εν συνεχεία ο Ντανς να μην μπορεί να στείλει σωστά την μπάλα προς τα δίχτυα και να λέει πάλι «όχι» ο Πέτροβιτς.

Το μεγάλο γκολ που έφερε τον πρώτο τίτλο του Γιούργκεν Κλοπ για την τελευταία του χρονιά στον πάγκο της Λίβερπουλ, ήρθε στο 118' με τον Τσιμίκα να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά και τον Φαν Ντάικ να νικάει τους πάντες στον αέρα στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code