ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προμηθέας: Εκτός Ετσενίκε, Κόνιαρης και Χέιλ κόντρα στον Παναθηναϊκό

 

Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με πολλές απουσίες, καθώς τρεις βασικοί του παίκτες θα απουσιάσουν.

Η ομάδα της Πάτρας έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, διότι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς, μετρώντας σε 10 αγώνες επτά νίκες και τρεις ήττες. Απ' την άλλη πλευρά οι πράσινοι στην πρώτη θέση, αφού έχουν κάνει το απόλυτο, δηλαδή 10 παιχνίδια και 10 νίκες. 

Όσο αφορά για την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει δυναμικά και βρίσκεται στην έκτη θέση, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τρίτη θέση σε έναν όμιλο που έχει να αντιμετωπίσει ομάδες, όπως Ντιζόν, Ρίτας Βίλνιους και Οπάβα. 

Τέλος όσο αφορά για τους παίκτες που θα απουσιάσουν για τον Προμηθέα Πατρών θα είναι οι Χάιμε Ετσενίκε λόγω μυϊκού προβλήματος , Αντώνη Κόνιαρη και Χάντερ Χέιλ, ο τελευταίος απουσιάζει τις τελευταίες τρείς εβδομάδες. Τα βασικά κλειδιά της ομάδας της Πάτρας που έχουν απομείνει είναι οι Κουάν, Τζόουνς, Κόφεϊ, Στίβενς και Χρυσικόπουλος. Παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης, διότι θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε ένα δύσκολο ματς με τον αήττητο Παναθηναϊκό και συν από αυτό δεν θα έχουν συνοδοιπόρους τους τρεις σημαντικούς συναθλητές τους .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code