ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καπογιάννη: "Μείναμε ψύχραιμοι εώς το τέλος και πήραμε το ματς"


Η προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη  μετά την νίκη της ομάδας της εναντίον του Ολυμπιακού με 65-61, που σηματοδότησε την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κύπελλου Ελλάδας και ανάφερε ότι έπαιξε ρόλο η ψυχραιμία, ότι βρίκονται κοντά στην κατάκτηση και τέλος ότι τις δίνει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τι δήλωσε  

Για το άγχος της ομάδας 

Αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αν και κερδίσαμε, θεωρώ πως είχαμε παραπάνω άγχος απ' ότι θα έπρεπε. Σε κάποιες στιγμές χάλασε το μυαλό μας. Είναι ματς που τα παίρνει η προσωπικότητα και η καρδιά και η τακτική παίζει λίγο ρόλο. Μείναμε ψύχραιμοι έως το τέλος και πήραμε το ματς. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που γέμιεσε το κλειστό και να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους".

Για το Κύπελλο 
"Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων. Πέρυσι κινδυνέψαμε στον τέλικο. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα και όταν έρθει η ώρα θα τα βάλουμε κάτω. Είμαστε κοντά".

Για τον επόμενο αντίπαλο 
"Δεν θα το κάνω αυτό, δεν είναι σωστό, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα, να αλλάξουμε όσα κάνουμε λάθος".

Για τις δύο νίκες με Ολυμπιακό 
"Δεν σημαίνει κάτι η δεύτερη νίκη. Μας δίνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί. Αυτά τα ματς ανεξαρτήτου έδρας είναι κλειστά παιχνίδια".





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code