ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βασανιστικός αγώνας για τον Παναθηναϊκό: Τελικά κρατά το αήττητο μετά από μάχη με τον ΠΑΟΚ

 


Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει την αήττητη πορεία του μετά από ένα δύσκολο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας ήταν πνευματικά δύσκολος για τους "πράσινους", αλλά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους και να κερδίσουν με σκορ 97-85. Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, ενώ οι παίκτες όπως ο Ντίνος Μήτογλου και ο Κώστας Σλούκας είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο αγώνας ήταν μια αρκετά μάχιμη μονομαχία, όπου ο ΠΑΟΚ παρά τις δυσκολίες ποτέ δεν παράτησε το πεδίο μάχης. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι με ένα σερί 10-0 στα τελευταία λεπτά, εξασφαλίζοντας τη νίκη του.

Αναφορικά με τις επιδόσεις των παικτών, ο Κέντρικ Ναν ξεχώρισε ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 πόντους, ενώ οι Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Σλούκας είχαν εξαιρετικές συμμετοχές, συμβάλλοντας στην επιτυχία της ομάδας τους.

Συνολικά, ο αγώνας ήταν αρκετά αγωνιώδης και ολοκληρώθηκε με μια αγχωτική νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code