ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός: Πλήρωσε το κενό του διάστημα

 

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Βιγιαρεάλ γύρισε από το 3-0, όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και θα παίξει την Ευρωπαϊκή του συνέχεια με την Μακάμπι Χάιφα στην Λεωφόρο.


Α ημίχρονο

Στο 10 πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Πέρεθ, ο Ρέινα με ωραία επέμβαση έδιωξε με δυσκολία στην δεξιά γωνία του.

Στο 20 ο Μοράλες από μακριά έκανε το σουτ με τον Μπρινιόλι τελευταία στιγμή να βάζει τις γροθιές του και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. 

Γκολ για την Βιγιαρεάλ στο 29, ο Μλαντένοβιτς έχασε τον Ακομάχ στα αριστερά, αυτός έκανε την κάθετη κίνηση και την πάσα προς τον Μπαένα ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Μπρινιόλι, έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Ιταλό γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 

Γκολ για την Βιγιαρεάλ στο 34 Οι Ισπανοί γύρισαν όμορφα τη μπάλα από τα αριστερά, έγινε η παράλληλη μπαλιά στον Κομεσάνια, ο οποίος έκανε μια ωραία ντρίμπλα στον Αϊτόρ, και με σουτ νίκησε τον Μπρινιόλι ο οποίος δεν είχε έβλεπε καλά που ήταν η μπάλα με τόσα σώματα μπροστά του. 

Στο 70 Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ όταν σε παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά ο Αϊτόρ βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Στο 90+1 Τρομερή, τριπλή διαδοχική, επέμβαση του Μπρινιόλι σε τρία σουτ των παικτών της Βιγιαρεάλ με τον Ιταλό γκολκίπερ να κρατά "ζωντανό" τον Παναθηναϊκό στο ματς. 

Β ημίχρονο:

Γκολ για την Βιγιαρεάλ στο 47 ο Αράο υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Μπρινιόλι, δεν μπόρεσε να κάνει δεύτερη επαφή με τη μπάλα, οι παίκτες της Βιγιαρεάλ έκλεψαν με τον Μπαένα να δίνει στον Μοράλες, αυτός πλάσαρε στην κλειστή γωνία τον Μπρινιόλι και έκανε το 3-0. 

Στο 54 ο Παναθηναϊκός άλλαξε ωραία τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, με τη μπάλα να φτάνει στον Σπόραρ δεξιά ο οποίος έκανε το σουτ με τον Ρέινα να μπλοκάρει τη μπάλα. 

Στο 65 πέναλτι για τον Παναθηναϊκό Ο Αϊτόρ σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά δέχτηκε ένα μαρκάρισμα από τον Μπαένα. Ο διαιτητής δεν έδωσε την παράβαση με το VAR να τον καλεί να δει τη φάση για πέναλτι. 

Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε το πέναλτι με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι του Ρέινα, η μπάλα γύρισε εκτός περιοχής με τον Παλάσιος να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Γκολλλλλλλλ γιατί τον Παναθηναϊκό στο 81 Τρομερή μπαλιά του Βιλένα προς τον Ιωαννίδη ο οποίος έφερε τη μπάλα μπροστά του, έκανε το πλασέ και νίκησε τον Ρέινα για το 3-2 του Παναθηναϊκού. 

Στο 90+6 ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-3 μετά από βαθιά μπαλιά του Μπρινιόλι και τον Ιωαννίδη να βγαίνει τετ α τετ αλλά να μην μπορεί να πλασάρει.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code