ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αιτόρ : "Μπορούσαμε να κάνουμε το 3-3, βάλαμε δύσκολα σε μια σημαντική ομάδα"

 

O Αιτόρ Κανταλαπιέντρα μετά από την ήττα του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βιγιαρεάλ που σηματοδότησε τον αποκλεισμό των πρασίνων από το Europa League μίλησε στην συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος  για την ήττα της ομάδας του, την περίοδο επιστροφής του αλλά και για το επόμενο παιχνίδι του τριφυλλιού κόντρα στον ΟΦΗ. 

Αναλυτικά τι δήλωσε 

Για τον αγώνα 

"Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση".

Για το τι αποκόμισε από τον αγώνα 

"Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα".

Για την επιστροφή και για τον ΟΦΗ

"Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code