ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσουμάνης: Χάνει την σεζόν λόγω ρήξη χιαστών

Έχουν περάσει συνολικά 4 χρόνια από την τελευταία φορά που ο γνωστός power forward Αντρέας Τσουμάνης, πέρασε δύσκολα μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο από ρήξη χιαστού.

Από ότι φαίνεται η μοίρα τον ακολουθεί για άλλη μια φορά, βάζοντάς του εμπόδια για την σεζόν, καθώς ο 22χρονος μπασκετμπολίστας μας, υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και στο δεξί του  γόνατο. Το περιστατικό συνέβη, στον αγώνα του  ενάντια στον έσπερο Λαμίας.

Έπειτα από εξετάσεις, ο νεαρός αθλητής διεγνώσθη, και  αναμένεται σύντομα να περάσει τις πόρτες του χειρουργείου για να ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση του.

«Άπαντες είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή και ευχόμαστε στον Ανδρέα να είναι η τελευταία δοκιμασία που θα περάσει και σύντομα να είναι ξανά πίσω στα παρκέ». δηλώνει η ομάδα Μεσολογγίου.

Στο παρελθόν ο Τσουμάνης έχει αντιμετωπίσει και μυοκαρδίτιδα, αλλά παρόλα αυτά το ξεπέρασε και γύρισε στο παρκέ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και οι μεγάλοι αθλητές δεν σταματούν ποτέ να δοκιμάζονται. Εμείς ευχόμαστε στον Ανδρέα περαστικά και σιδερένιος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code