ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για το ντέρμπι των αιωνίων

 

Σήμερα στις 21:15 θα ριχθούν στην μάχη Ολυμπιακός και ο  Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική της Euroleague για την περίοδο 2023-24. 

Όσο αφορά στα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι και χρειάστηκε να επικρατήσουν για να κατακτήσουν το σούπερ κάπ  που διεξάχθηκε στην Ρόδο, ήταν το Περιστέρι (64-84) και στον τελικό τον Παναθηναϊκό(75-51), κατακτώντας το δεύτερο σούπερ κάπ στην ιστορία του. Από την άλλη πλευρά οι πράσινοι έχουν ένα. Η ομάδα  του Έργκίν Αταμάν επικράτησε του ΠΑΟΚ(64-77) αλλά στον τελικό δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ηττήθηκε με το σκορ που προαναφέραμε παραπάνω. 

Στον σημερινό αγώνα οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται μόνο για μια νίκη αλλά και για να δώσουν αρκετές απαντήσεις. Οι μεν για να δείξουν ότι το σκορ στην Ρόδο δεν ήταν τυχαίο και οι δε για να αποδείξουν ότι η το συγκεκριμένο σκορ ήταν ένα απλώς στραβοπάτημα. 

Ένας αγώνας που όσοι θέλουν να τον παρακολουθήσουν από κοντά θα πρέπει να βιαστούν, διότι λιγοστά εισιτήρια έχουν μείνει για το πολύ μεγάλο παιχνίδι και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκού οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (6/10, 21.15) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξή της (18.15).Δεδομένου πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.

  • Καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.
  • Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.
  • Στο Game Of The Week της Euroleague στρέφουμε τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Ευρώπης πάνω μας, μόνο για θετικό σκοπό.
Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων 
Η διάθεση των ελάχιστων εναπομεινάντων εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Την Παρασκευή (6/10), τρεις ώρες πριν την έναρξή του αγώνα, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code