ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το Σάββατο στις 07:30 ξεκινάει η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για το Shagai Masters


Ξεκινάει αύριο το Shagai Masters, μια διοργάνωση που θα λάβει μέρος και ο Έλληνας σούπερ σταρ Στέφανος Τσιτσιπάς(Νο6), όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Ρίνκι Χιτζικάτα(Νο75) στις 07:30 το πρωί για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. 

Η προηγούμενη αναμέτρηση που είχαν έρθει αντιμέτωπη ήταν για λογαριασμό του Grand Slam με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 3-0, συγκεκριμένα έληξε με Games 6-3, 6-0 και 6-2 τον Ιανουάριο του 2023. . O Ρίνκι Χιτζικάτα ξεκίνησε την καριέρα του το 2018 στο ITF στο Australia F3 στο Μόρνιγκτον. 

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους κέρδισε την παρθενική του διάκριση, δηλαδή το ασημένιο μετάλλιο στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες νέων μαζί με τον Βούλγαρο Αντριάν Αντρέβ. Ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε για πρώτη φορά στο Australian Open στο ατομικό ανδρών, χάνοντας στον πρώτο γύρο απ' τον Χιρόκι Μορίγια. Δεν το έβαλε κάτω και την ίδια περίοδο έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Μόρνιγκτον στην Αυστραλία και τον Σεπτέμβριο στέφθηκε πρωταθλητής στο Μ15 της  Fayeteville στην Αρκάνσα των Ηνωμένων πολιτειών. Συνολικά έως το 2021 είχε τέσσερις τίτλους στο ITF World Tennis Tour.

Τέλος το 2023 κέρδισε τον US Open με συνεργασία τον Ρις Στάλντερ(Αμερική) νίκησε στο τελικό τους Μεξικανούς ΜακΚένζιε και ΜακΝτόλναλντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code