H AEK την Πέμπτη(21/09) θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στο στάδιο Φάλμερ για την 1η αγωνιστική του Europa League, όμως αυτή την πολλή σημαντική αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να την δώσει χωρίς τον αμυντικό της Ντομαγκόι Βίντα.
Ο 34χρονος Κροάτης τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο λόγος ένα χτύπημα που δέχθηκε στο πλευρό και κάνει εντατικές προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.
O έμπειρος στόπερ διανύει τον δεύτερο του χρόνο με τον Δικέφαλο, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Όσιγιεκ, Μπάγερν Λεβερκούζεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντιναμό Κιέβου και Μπεσίκτας. Μέχρι στιγμής με την ελληνική ομάδα έχει καταγράψει 31 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ. Φέτος συγκέντρωσε έξι συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, την πολύ σημαντική κεφαλία μετά το χαμένο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 90+11. εναντίον στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν δεν προλάβει το ματς θα είναι πλήγμα για τον δικέφαλο, καθώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε ο Αλεξάντερ Κόλενς η νέα προσθήκη της ΑΕΚ, διότι δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα.
0 Σχόλια