ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ταξιδεύει στην Αγγλία για να υπογράψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

 

Την παρθενική του συμμετοχή στην Premier League ετοιμάζεται να κάνει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ταξιδεύει σήμερα στην Αγγλία, ώστε να συμφωνήσει με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην κούρσα τις απόκτησης δεν ήταν μόνο εκείνη αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η ομάδα του Στίβ Κούπερ κέρδισε απ' ότι φαίνεται την μάχη απόκτησης του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που καταφέρει να τον αποκτήσει θα είναι η όγδοη προσθήκη για την φετινή χρονιά.

Το ποσό που  θα πρέπει καταβάλει είναι εκείνο των 15 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με την χρηματιστηριακή του αξία. 

 Τέλος οσον αφορά για την πορεία του Έλληνα πορτιέρε ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 στην Στουγκάρδη, για τρία χρόνια αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα. Το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Ένα χρόνο αργότερα ο Παναθηναϊκός ως ελεύθερη μεταγραφή. Το 2018 εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του η Μπενφίκα η οποία δαπάνησε το ποσό των 2,40εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της. Τα τελευταία πέντε χρόνια στην πορτογαλική ομάδα έχει καταγράψει τα καλύτερα στατιστικά της καριέρας του δηλαδή 151 συμμετοχές. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code