ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τραγωδία και επεισόδια ενόψει του πρώτου αγώνα

 


Η ΑΕΚ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα δώσουν δύο αγώνες για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Σε περίπτωση πρόκρισης, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στα playoffs του Champions League την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ. Αν αποκλειστεί η Ένωση, τότε θα παίξει στα playoffs του Europa League, με τον νικητή του ζευγαριού Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας.


Τα επεισόδια που συνέβησαν την Δευτέρα (7/8), δημιούργησαν τραγωδία και ένα άσχημο κλίμα, το οποίο δεν συνδέεται με τον αθλητισμό. 


Στο αθλητικό κομμάτι, οι κιτρινόμαυροι πρόσθεσαν τον Σέρχιο Αραούχο αντί του Ζίνι, ενώ εκτός είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποιός έχει ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε. Η Ένωση θα έχει τον Βίντα στην αποστολή, με τον Πόνσε να δίνει το παρών στην συνέντευξη τύπου, αλλά να υπογραμμίζεται ότι θα παραμείνει εκτός αποστολής.


Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Μαχαίρας, Πιζάρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code