ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Παγίδα» η πρεμιέρα με Πανσερραϊκό για τους κιτρινόμαυρους


Να δείξουν σοβαρό πρόσωπο θα πρέπει οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα απέναντι στον Πανσερραϊκό, σ' ένα ματς υπό την σκιά και το βλέμμα στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Αντβέρμπ.

Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τις γνωστές απουσίες, του Στάνκοβιτς που είναι τραυματίας από την προθέρμανση του ευρωπαϊκού αγώνα, του Πόνσε που κουβαλάει μαζί του τιμωρία από την Ισπανία αλλά και αυτή του Λιβάι Γκαρσία , που αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή μετά το τράβηγμα που ένιωσε με την Αντβέρμπ.

Έχοντας αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Αργεντινός τεχνικός θα πρέπει να βάλει στο «κόλπο» οποιονδήποτε επρόκειτο να αγωνιστεί σήμερα είτε κάνοντας βαθύ είτε όχι ροτέισον. Είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή να πρέπει να μετατραπεί σε «εγχώριο προϊόν» και να προσαρμοστεί και να αντιμετωπίσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στην κατηγορία , εγκυμονώντας αρκετούς κινδύνους.

Από την άλλη οι Σερραίοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης την προηγούμενη Κυριακή, παίρνοντας όμως εν τέλει την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό . Η ομάδα του Πανσερραϊκού έχοντας και αυτή στο μυαλό της πως η Ένωση ενδεχομένως να είναι επηρεασμένη, θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» σε αυτό και να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο τέλος της βραδιάς.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Ρόκσον, Μοχαμάντι – Ελίασον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο – Φαν Βέερτ, Πιζάρο.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Ντάνκερλαϊ, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας – Στάικος, Θυμιάνης – Μούργος, Τομάς, Γούλερι – Άλεξιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code