ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρίμα... Θα τα δώσει όλα στην Αγιά Σοφιά, Αντβέρπ - ΑΕΚ 1-0


Σ' ένα παιχνίδι όπου κυρίαρχη ήταν επί 90' σε κατοχή μπάλας η ΑΕΚ, η ίδια δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία απέναντι στην Αντβέρπ στο Βέλγιο. 

Όλα για όλα πλέον στην Αγιά Σοφιά μετά το 1-0 των γηπεδούχων.

Η Αντβέρπ μπήκε πολύ πιο δυνατά από την ΑΕΚ στο πρώτο τέταρτο, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 16'. Ο Φερμέρεν με ωραία συρτή πάσα από τον άξονα στην πλάτη της άμυνας, βρήκε τον Γιένσεν εντός της μεγάλης περιοχής από δεξιά και με υποδειγματικός πλασέ ο Ολλανδός νίκησε στην αντίθετη πλευρά τον Αθανασιάδη. Οι κιτρινόμαυροι από εκείνο το σημείο και έπειτα έδειξαν αντίδραση ανεβάζοντας τις γραμμές και πιέζοντας είτε από δεξιά είτε από αριστερά ενίοτε, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Γνώριμο και ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο 45λεπτο, με τους Βέλγους όμως να παίζουν με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 51' ο Μπατάιλ , έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα από πίσω στον αστράγαλο του Γκατσινοβιτς και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η Ένωση πλήρωσε την πολύ καλά δομημένη άμυνα της Αντβέρπ αλλά και την έλλειψη συγκέντρωσης όταν έφθανε στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου μένοντας με το σκορ στο 1-0.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code