ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Χάρι Κέιν μετά το ρεκόρ με την Αγγλία θέλει να γίνει και πρώτος σκόρερ της Premier League



 Την επιθυμία του να σπάσει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ, αυτό του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών της Premier League, εξέφρασε ο Χάρι Κέιν σε συνομιλία που είχε με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ.


Με το γκολ που πέτυχε ο Χάρι Κέιν απέναντι στην Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2024, ο Άγγλος επιθετικός έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας. Ο επιθετικός της Τότεναμ έφτασε τα 54 τέρματα σε 81 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ξεπερνώντας και αφήνοντας στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα τον Γουέιν Ρούνι με 53.

Τώρα ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» θέλει όμως να κατακτήσει ακόμα μια πρωτιά, καθώς όπως είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ, θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και στην Premier League. Σε συνομιλία μπου είχε με τον Σούνακ, ο Κέιν είπε ότι φιλοδοξεί να «σπάσει» το ρεκόρ των 260 γκολ του Άλαν Σίρερ στην Premier League, με τον άσο των «σπερς» να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 204.

Μόνο ο Σίρερ και ο Ρούνι (208) έχουν σημειώσει περισσότερα τέρματα στην ιστορία της διοργάνωσης. «Ναι, είναι σίγουρα εκεί. Πλησιάζω, οπότε είναι σίγουρα κάτι που θέλω να πετύχω» είπε ο Κέιν στον Σούνακ, ο οποίος συνεχάρη τον 29χρονο επιθετικό για το επίτευγμά του να γίνει πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code