Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα είχε η προπόνηση της Παρασκευής, καθώς είδε τον Τομ Φαν Βέερτ και τον Μιλάντ Μοχαμάντι να επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Η «Ένωση» προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/3 στις 19:30 και οι δύο παίχτες βρίσκονται στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού.
Ο 32χρονος Ολλανδός συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή, σε σχέση με τον 29χρονο Ιρανό αριστερό μπακ που πιθανώς να μην συμπεριληφθεί.
Αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο 24χρονος Ισπανός Πάολο Φερνάντες, δίνοντας ακόμη μία λύση για τη συνέχεια στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Να σημειωθεί πως για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκαρσία και Μαχαίρας, αλλά και οι τιμωρημένοι Σιμάνσκι και Αραούχο.
0 Σχόλια