ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Γκόμελ 2-1: Με σβηστές τις μηχανές πήραν την πρόκριση οι κιτρινόμαυροι

 


Ο Άρης είχε μεγάλο προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα (5-1), για αυτό το λόγο είχε και "αέρα" από τα πρώτα λεπτά, θέλοντας να ελέγξει την ροή του παιχνιδιού. Στο 9' λεπτό, ο Γκρέι έκανε πολύ ωραίο σουτ στην μεγάλη περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 12' λεπτό, ο Καβαλέου με δυσκολία απομάκρυνε το σουτ του Μαντσίνι. Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν με τις ευκαιρίες του Καμάτσο και Νταμπό στο 29' και στο 39' λεπτό αντίστοιχα, με τον Γκρέι μέσα στην περιοχή με δυνατό σουτ να κάνει στο 45' λεπτό το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά και έκαναν ευκαιρίες με τον Πάλμα (48' λεπτό), τον Πίρσμαν (58' λεπτό) και τον Μαντσίνι (62' λεπτό), οπού στην τρίτη φάση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 67΄λεπτό, ο Πάλμα βρήκε τον Καμάτσο, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 71' λεπτό, ο Μάκας της Γκόμελ βρέθηκε τετ-α-τετ, με τον Κουέστα να αποκρούει με τα πόδια. Στο 75' λεπτό οι Λευκορώσοι, έκαναν μια ευκαιρία με τον Σέντκο και το πλασέ έξω από την περιοχή, ενώ στο 82' λεπτό κέρδισαν αμφιλεγόμενο πέναλτι, με τον Γκογκολασβίλι να κάνει το 1-1. Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Ιτούρμπε με σέντρα να βρίσκει τον Γκρέι, ο οποίος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 2-1.

Ο Άρης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Conference League, οπού θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ που κοουτσάρει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code