ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμπρόπουλος για ΑΕΚ: Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος, ο οργανισμός βγάζει αρρώστεια



 Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος αγωνίζεται πλέον στην Bundesliga με την φανέλα της Μπόχουμ, και κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της NOVA για την θητεία του στην Ένωση αλλά και την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 31χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός φόρεσε για μια πενταετία την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, καταγράφοντας 135 συμμετοχές 5 τέρματα και 1 ασίστ και το 2019 αποχώρησε για την Ισπανία και την Λα Κορούνια για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Από το 2020 είναι παίχτης της Μπόχουμ και έχει μετακομίσει στην Γερμανία έχοντας καταγράψει 35 συμμετοχές με την φανέλα της, εκ των οποίον οι 13 ως βασικός στην φετινή σεζόν της Bundesliga.


Πρίν απο λίγες ημέρες η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου νίκησε 4-2 τη Μπάγερν και ο Έλληνας άσος μίλησε στο «Monday FC» της NOVA για το σοκ που προκάλεσε το αποτέλεσμα, τον αντίκτυπο που είχε, την ποδοσφαιρική εμπειρία του στη Γερμανία, τον συμπαίκτη του Κώστα Σταφυλίδη και τον αντίπαλο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.


«Τέσσερα χρόνια είναι δύσκολα. Τo πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι γύρω γύρω. Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος. Όλος ο οργανισμός βγάζει αρρώστια, δεν είναι άρρωστο το κλαμπ, αλλά βγάζει μια αρρώστια κάτι κακό που σε κάθε γκέλα ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα γίνει ξανά το ίδιο. Αυτό είναι το κακό, να εμποτιστείς με τη νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ομάδα γενικότερα, στην πρώτη στραβή βγαίνουν να δαγκώσουν. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όπως η πώληση του Μπακασέτα, ξέρει την ομάδα, ξέρει την ΑΕΚ, ήταν από μικρός ΑΕΚτζής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος στόπερ.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ είπε…
αρρώστια < μεσαιωνική ελληνική ἀρρώστια < αρχαία ελληνική ἀρρωστία

 




Ad Code