ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπακαούκας: «Η ΑΕΚ έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα»


O Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε αποκλειστικά στο sportsnewsgreece.gr ενόψει των αγώνων της ΑΕΚ  για τα προημιτελικά με την Νέβα στο  EHF European Cup, ενώ σχολίασε την πορεία της φετινής ΑΕΚ, υπογράμμισε την πιο δυνατή του στιγμή στο χάντμπολ, αλλά μας τόνισε τις απόψεις ου για την Σαλαμίνα, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.



Τον έχουν χαρακτηρίσει ως "ο Θωμάς Μαύρος του χάντμπολ", ο Χριστόφορος Μπακαούκας ήρθε στην ΑΕΚ από τον Ιωνικό το 2006 και έγινε παίκτης-σύμβολο για το τμήμα καθώς αγωνίστηκε για μια σειρά χρόνων, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2011, 2013) και τρία κύπελλα (2009,13,14), τίτλους τους αρχισκόρερ της Α1 ανδρών και πολλά άλλα.  
Αδιαμφισβήτητα, έχει αφήσει το δικό του σημάδι και έχει γράψει ιστορία στο Ελληνικό χάντμπολ την τελευταία 15ετία, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Σαλαμίνα, που αποτελεί τόπο καταγωγής του.

Όλα όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Μπακαούκας στο Sportsnewsgreece και τον Άρη Κατσίδη:

Για το παιχνίδι με την Νέβα: "Με την απραξία που έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα, νομίζω θα είναι δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ. Αλλά έχει την ποιότητα των παικτών, που νομίζω μετά από το πρώτο ημίχρονο, θα βρει την φόρμα της και θεωρώ ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι".


Για πορεία της φετινής ΑΕΚ: "Η πορεία της είναι πολύ θετική, όπως σας είπα, έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Έχει κάνει μεγάλα βήματα στο να πάρει μεγάλους παίκτες και να πρωταγωνιστήσει. Από εκεί και πέρα, όλο το θέμα του Ελληνικού χάντμπολ είναι η απραξία που υπάρχει λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Εκεί νομίζω ότι θα δυσκολευτεί λίγο, μέχρι να βρει ρυθμό. Από εκεί και πέρα, με βάση τους παίκτες που έχει και την διαχείριση που θα κάνει το team, νομίζω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να κερδίσει τα παιχνίδια.".

Για την πιο δυνατή του στιγμή στο χάντμπολ: "Νομίζω ότι η δική μου πιο δυνατή στιγμή είναι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Θεσσαλονίκη. Ήταν μια χρονιά πολύ δυνατή για όλους μας, όσοι ήμασταν εκεί πέρα και πιστεύω θα μας χαρακτηρίζει για πάντα αυτό το παιχνίδι".


Για την Σαλαμίνα: "Η Σαλαμίνα έχει μπει λίγο καιρό στα δρώμενα του χάντμπολ, με πολύ σιγανά και σοβαρά βήματα. Σιγά σιγά χτίζουμε την πορεία και εμείς και νομίζω ότι το μέλλον μας ανήκει".



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code