ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός: Να μεγαλώσουν το σερί οι "Πράσινοι" , βλέπουν εξάδα οι "Βολιώτες"

 


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο εκτός έδρας  στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη για να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί του.


Παναθηναϊκός:

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1) αντιμετωπίζει τον Βόλο.

Οι «πράσινοι» που προέρχονται από συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, Άρη και ΟΦΗ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στην Super League.

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλου

ΝΠΣ Βόλος:

Ο στόχος των «κυανέρυθρων» είναι η εξάδα, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Για να συμβεί αυτό οφείλουν να αξιοποιήσουν περισσότερο την έδρα τους, καθώς μακριά από το Πανθεσσαλικό έχουν να επιδείξουν μια πολύ καλή πορεία.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του θα τον δούμε και πάλι στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, δεν θα αγωνιστεί ο Χουάν Χοσέ Περέα, καθώς εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε κάρτες), αν και ούτως η άλλως δεν θα αγωνιζόταν, λόγω της ειδικής συμφωνίας που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό, μιας και ο παίκτης αγωνίζεται στον Βόλο, ως δανεικός από τους «πράσινους».

Τιμωρημένος είναι ο Σαλβαδόρ Σάντσες, με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό να μένει και αυτός εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Αλμπέρτο Μπουένο, Σέρτζιο Τέκιο, Σωτήρης Νίνης και Τάσος Κρητικός.

Η αποστολή των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Κιάκος, Δουβίκας και Μπαρτόλο.


Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement