Ο Ατρόμητος, στηρίζει τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όμως ζητάει ίση μεταχείριση και διαιτησία 50 50. Μετά την διαιτησία Τσαγκαράκη Παπαπέτρου, την Κυριακή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Σπανός ζήτησε εσπευσμένα συνάντηση με τον Κλάτενμπεργκ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στην οποία εκτός του ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος και του αρχιδιαιτητή συμμετείχε και η αντιπρόεδρος της περιστεριώτικης ομάδας, Κάτια Κοξένογλου.
Η ενημέρωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού και της Αντιπροέδρου, Κάτιας Κοξένογλου.
Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κλάτενμπεργκ οι άνθρωποι του Ατρομήτου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.
Το μόνο αίτημα που υπήρξε ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει το πρωτάθλημα, είναι να μεριμνήσει ώστε η ομάδα μας να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της».
0 Σχόλια