Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Αθήνα και το Περιστέρι, με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στην ενδέκατη αγωνιστική της Superleague.
Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη, αλλά οι κιτρινόμαυροι έχουν εξαιρετική αρχή, καθώς μετράει εφτά νίκες στους εννιά πρώτους αγώνες, κάτι που είχε να γίνει από την σεζόν 1980-1981 ενώ αν γίνει το 5 στα 5 στα εκτός έδρας παιχνίδια σηματοδοτεί το καλύτερο ξεκίνημα του Άρη από τη σεζόν 1973-1974.
Ο Άρης θα παίξει χωρίς τους Τζέγκο και Σάκιτς, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος στις επιλογές του προπονητή του Ατρομήτου, ο Ραμπέγιο, που χτύπησε άσχημα στην προπόνηση της Πέμπτης (3/12).
Ατρόμητος: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο.
0 Σχόλια