Μεγάλη εμφάνιση έκανε απέναντι στη Χάπολ Χολόν έκανε ο Κίθ Λάνγκφορντ, αποτελώντας για ακόμα έναν αγώνα τον μεγάλο αρχηγό της και αρχισκόρερ της στο παιχνίδι παίρνοντας και τον τίτλο του MVP του αγώνα, δικαιωματικά.
Σε δηλώσεις που προέβη μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός τόνισε πως νοιώθει αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να βρεθεί και πάλι στο Final-4 του Basketball Champions League, ενώ έμπλεξε το εγκώμιο του Ραγκαβόπουλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορν:
«Έχουμε 6 παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τους εαυτούς μας και πάλι σε Final 4. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τέλειο αλλά επειδή έχουμε 6 παιχνίδια στον όμιλο έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας Θέλω να συγχαρώ τον Ρογκαβόπουλο. Η ενέργειά του ήταν εξαιρετική. Είναι μεγάλο μέρος για εμάς με την εμφάνισή του.»
0 Σχόλια