Την απόκτηση του Ούρος Σπάγιτς από την Κράσνονταρ με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Φέγενορντ.
Ο Ντιρκ Αντβοκάατ είχε στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού,αφού ο Σβεν φαν Μπέικ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για κάποιο διάστημα.Ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας βρήκε τον εκλεκτό του,στο πρόσωπο του Ούρος Σπάγιτς που ανήκει στην προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League,Κράσνονταρ.
Ο 27χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στην Φέγενορντ,ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα,Τουλούζ και Άντερλεχτ πριν πάρει μεταγραφή στην Κράσνονταρ το 2018.Ο Σπάγιτς έχει πραγματοποιήσει 43 εμφανίσεις μέχρι σήμερα με την φανέλα του ρωσικού συλλόγου.
Ο Σπάγιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της Φέγενορντ: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.Η Φέγενορντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πάντα αγωνίζεται για τα τρόπαια.Αυτός είναι ο λόγος που είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.
New adventure ! ⚪️🔴💪🏻 @Feyenoord pic.twitter.com/OK3QefPspc— Uros Spajic (@Uros5Spajic) September 15, 2020
0 Σχόλια