ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Έτοιμη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Φατί η Μπάρτσα

Οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται για μεγάλες διαπραγματεύσεις, προκειμένου να μείνει για πολύ ακόμα ο Ανσού Φατί στην Μπαρτελόνα.

Μπορεί η σεζόν να μην έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Καταλανούς, αφού «χάρισαν» το πρωτάθλημα στη Ρεάλ, όμως η ανάδειξη της δεύτερης θέσης για τον 17 χρόνο ποδοσφαιριστή, τους τονώνει το ηθικό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου πάντως είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις του νεαρού άσου, γι΄αυτό και θέλουν να του ετοιμάσουν πρόταση για πολυετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα. Επιπλέον οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μεταξύ άλλων ο Μέσι και ο Σουάρες, μίλησαν εξίσου με τα καλύτερα λόγια για τον Φατί και φυσικά η γνώμη τους, δεν περνάει απαρατήρητη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ Ισπανικού τύπο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οι «μπλαουγκράνα» θα έρθουν σε επαφές με τον ατζέντη του 17 χρόνου, προκειμένου παρθεί μία τελική συμφωνία, για το μέλλον του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement