ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Napoli-Fiorentina 0-2: Από το κακό στο χειρότερο

Η φετινή Νάπολι δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή διεκδικήτρια του τίτλου στην Serie A. Με την αρχή του δεύτερου γύρου γνώρισε την ήττα από την Φιορεντίνα, εντός έδρας. Η ομάδα του Γκατούζο παραπαίει...
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Νάπολι χάνεται μέσα στην μετριότητα της φετινής περιόδου. Έχασε από την Φιορεντίνα , η οποία την έπιασε στην βαθμολογία στους 24 βαθμούς, και έδειξε ότι τα στραβά δεν διορθώθηκαν με την απομάκρυνση του Αντσελότι. Ο νεοφερμένος Γκατούζο δείχνει να μην έχει πιάσει τον έτσι κι αλλιώς ασθενικό σφυγμό των παρτενοπέι. Ήττα χωρίς δικαιολογίες και ο κατήφορος συνεχίζεται.
Η Φιορεντίνα έδειξε χαρακτήρα, πήρε ένα δύσκολο παιχνίδι, έκανε βήμα προς τα πάνω. Με την απόλυση του Μοντέλα και τον ερχομό του Ιακίνι έχει καταφέρει να είναι σε τρεις αγώνες αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Με σκόρερ τους Κιέζα στο 26ο λεπτό και Βλάχοβιτς στο 74ο λεπτό έριξε στο καναβάτσο την γηπεδούχο και πανηγύρισε την πρώτη νίκη εκτός έδρας μετά από τέσσερις αγώνες μακριά από την έδρα της.
Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ της Νάπολι με 59% αλλά οι ευκαιρίες μοιράστηκαν από 11 στην κάθε ομάδα.
Οι επικίνδυνες επιθέσεις ήταν υπέρ των ναπολιτάνων με 64 έναντι 47 των αντιπάλων ενώ οι συνολικές πάσες ήταν 669 για την Νάπολι έναντι 316 για την Φιορεντίνα. Εντυπωσιακά στατιστικά χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το 3-5-2 της Φιορεντίνα επικράτησε του 4-3-3 του Γκατούζο και σίγουρα ο Ντε Λαουρέντις θα ψάχνει το επόμενο θύμα για να ξεσπάσει από την κατρακύλα της ομάδας του.
Η Νάπολι φαίνεται να χάνει το τρένο της Ευρώπης και σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις. Η Φιορεντίνα ξεκινάει τον δεύτερο γύρο με αισιοδοξία αλλά φυσικά είναι μακριά από τις προπορευόμενες ομάδες.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας Σασουόλο-Τορίνο 2-1 , Λάτσιο-Σαμπντόρια 5-1.
Η Λάτσιο εντυπωσιάζει και απειλεί τους Γιουβέντους και Ίντερ. Όποιο στραβοπάτημα δικό τους θα είναι μια ευκαιρία για τους λατσιάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code