ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Το κλάμα του Μπαλοτέλι στον πάγκο της Μίλαν

Αναπάντεχη ήταν η αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι μετά από την αντικατάστασή του στο παιχνίδι της Μίλαν με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", αφού μόλις κάθισε στον πάγκο, ο Ιταλός επιθετικός
ξέσπασε σε ένα 5λεπτο κλάμα.
Ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή με τον Τζιαμπάολο Πατσίνι μετά από 73 λεπτά κακής απόδοσης. Ο 23χρονος διεθνής άσος δέχθηκε σωρεία αποδοκιμασιών από το κοινό των "παρτενοπέι", ωστόσο δεν έδειχνε να δίνει σημασία καθώς περπατούσε προς τη γραμμή του πλαγίου.

Μετά από ένα αστραπιαίο τετ α τετ με τον Ζέεντορφ, κάθισε στον πάγκο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να κλαίει. Τα δάκρυά του ήταν έντονα και δεν προσπαθούσε να τα συγκρατήσει. Το συμβάν διήρκεσε τουλάχιστον 5 λεπτά, με την κάμερα συχνά να αφήνει την κάλυψη του παιχνιδιού για να μεταδώσει πλάνα του Μπαλοτέλι.

بكاء بالوتيلي بعد خروجه في مباراة ميلان ونابولي από koracom

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement