ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























ΑΕΚ - Θύελλα Ραφήνας 2-1



ΑΕΚ - Θύελλα Ραφήνας 2-1 Τα γκόλ από Ampalinio

Μπροστά σε περισσότερους από 20.000 οπαδούς η ΑΕΚ "καθάρισε" εύκολα απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας και πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Γ' Εθνική. Ντακόλ και Πλατέλλας τα γκολ των "κιτρινόμαυρων", ο Ραμπαβήλας αυτό της τιμής για τους ακίνδυνους φιλοξενούμενους.Η ΑΕΚ φρόντισε να δείξει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ότι είναι το απόλυτο αφεντικό. Η ασφυκτική πίεση των κιτρινόμαυρων απέδωσε καρπούς στο 4ο μόλις λεπτό όταν ο Τσέλιος βρήκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή, Αθανάσιο Τζήλο να αντιλαμβάνεται την παράβαση και να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανάκογλου αλλά ο Κατσιούλης μάντεψε σωστά και αφού απέκρουσε, έστειλε τη μπάλα να χτύπησε στο αριστερό του δοκάρι.

Παρά το χαμένο πέναλτι η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει, προσπαθώντας να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή με πλαγιοκοπήσεις. Μετά από αρκετές απόπειρες, η σέντρα του του Τσουμάγκα στο 30' βρήκε τον Ντακόλ στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστο και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να έχει και πάλι την υπεροχή, να χάνει ευκαιρίες και να καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά με τον Πλατέλλα στο 59', μετά από λάθος της άμυνας της Θύελλας Ραφήνας.

Στο 74' μια στιγμή αδράνειας για την ΑΕΚ ήταν αρκετή για τη Θύελλα Ραφήνας προκειμένου να βγει στην αντεπίθεση με τον Ραμπαβήλα ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Βούρα και μείωσε σε 2-1.

Τα λεπτά στη συνέχεια κύλησαν με την ΑΕΚ να απειλεί σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα.

Σχόλιο:

Η ΑΕΚ έδειξε σε ένα ακόμη μας ότι είναι μια κλάση ανώτερη από το επίπεδο της κατηγορίας. Σκοπός είναι να λυθούν τα πόδια των παικτών του Τραϊανού Δέλλα και να καταφέρνουν έτσι να φτάνουν σε νίκες που θα συνδυάζονται με την επίτευξη πολλών τερμάτων. Εξαιρετικός ο Πλατέλλας, όπως και οι Ανάκογλου και Κορδέρο αλλά και ο σκόρερ Ντακόλ ο οποίος αγωνίστηκε σε αυτό το ματς στην κορυφή της επίθεσης και έδειξε να του ταιριάζει πολύ περισσότερο η θέση συγκριτικά με την περίπτωση Μπρέσεβιτς.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Βούρας, Τσουκαλάς (Πεταυράκης 85'), Τσουμάγκας, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ (Μπρέσεβιτς 66'), Ράμα, Ανάκογλου, Πλατέλλας







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement