ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ρομέιν Γκροζάν


Τρεις μέρες μετά τη σύγκρουση στην πίστα του Μπαχρέιν, ο Ρομέιν Γκροζάν βγαίνει από το νοσοκομείο και θα αρχίσει την προετοιμασία για να επιστρέψει στο μονοθέσιό του. 

Ο οδηγός της Haas μπήκε στο νοσοκομείο κυρίως προληπτικά. Το μόνο που είχε ήταν μερικά εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του χωρίς να είναι σοβαρά, ενώ φυσικά γλίτωσε από πολύ χειρότερα, χάρη στη φόρμα με την αντιπυρική προστασία και βέβαια, το Halo και τη δομή του μονοθεσίου του. 

Αν σκεφτούμε ότι έμεινε μέσα στη φωτιά για 27 δευτερόλεπτα, τότε καταλαβαίνουμε πόσο τρομερή τεχνολογία ενσωματώνει ο εξοπλισμός των οδηγών. Το μονοθέσιο φυσικά διαλύθηκε μετά από τη σύγκρουση των... 53 G. Έπεσε πάνω στις μπαριέρες με περισσότερα από 200 χλμ./ώρα. Τώρα ο Γκροζάν πήρε εξιτήσιο από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για να μπει ξανά στο μονοθέσιό του. Τον επόμενο αγώνα στο Μπαχρέιν δεν θα τον προλάβει καθώς δεν θα έχει αποκατασταθεί ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά μέχρι τότε. 

Στο Άμπου Ντάμπι όμως στο τέλος της χρονιάς, σίγουρα θα θέλει να λάβει μέρος και θα κάνει τα πάντα ώστε να το προλάβει γιατί ο Γκροζάν δεν θα βρίσκεται του χρόνου στη Formula 1. Η Haas είχε δηλώσει εδώ και μήνες τις προθέσεις της να αλλάξει εντελώς το ρόστερ των οδηγών της και να φέρει νέους από τη Formula 2. Τελικά τα ονόματα ανακοινώθηκαν επίσημα και είναι οι Νικίτα Μάζεπιν, Μικ Σουμάχερ! Οπότε, ο αγώνας στο Άμπου Ντάμπι ίσως να είναι και ο τελευταίος για τον Ρομέιν Γκροζάν στη Formula 1. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code