ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ομόνοια-ΠΑΟΚ: ''Τελικός'' με φόντο την πρόκριση


 Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, στη Λευκωσία και το ΓΣΠ, στις 22:00, σε ένα παιχνίδι που η νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αποτελεί μονόδρομο, για να μπορέσει, ο ΠΑΟΚ, να προκριθεί στους 32 της διοργάνωσης. Από την άλλη μεριά η Ομόνοια ψάχνει την πρώτη της νίκη στους ομίλους. Διαιτητής της αναμέτρησης θα έιναι ο Άγγλος Γκρέκ Πόουσον.

Για την Γηπεδούχο Ομόνοια τα πράγματα δεν είναι καλά καθώς αγνοεί τη νίκη στα 9 τελευταία παιχνίδια, στα οποία μετράει και 5 ήττες σε πρωτάθλημα και Europa League. Την 4η αγωνιστική, ηττήθηκε, από την πρωτοπόρο Γρανάδα με 2-1, στην Ισπανία, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έμεινε στη λευκή ισοπαλία, με τον Ερμή Αραδίππου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ δεν θα έχει στη διάθεση της τους Μοτεάκ και Χάρη Μαυρία που αποτελούν σημαντικά κλειδιά για την Ομόνοια, ενώ επέστρεψε ο επιεθτικός Ντούρις. Η Ομόνοια αναμένεται να παρατάξει εναλλακτική ενδεκάδα καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όπου στο πρωτάθλημα έχει χάσει και έδαφος και θα επικεντρωθεί εκεί.

Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ, άφησε γρήγορα πίσω την ήττα με ανατροπή από την Αϊντχόφεν και συνέχισε το καλό του σερί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας, με 0-2 την Λαμία εκτός έδρας, με τον Γκαρσία να κάνει αλλαγές, για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές του. Για το ΠΑΟΚ, πρόκειται για παιχνίδι ''τελικό'', στη μάχη της πρόκρισης με την Αϊντχόφεν (στο άλλο ματς του ομίλου αντιμετωπίζει τη Γρανάδα). Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ, θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Γιαννούλη, που απουσίαζε καιρό λόγω τραυματισμού και τώρα ανάρρωσε πλήρως, από την άλλη εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Στην Κύπρο με τους υπόλοιπους δεν ταξίδεψε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που είχε κάποιες ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο ΠΑΟΚ, αναμένεται να παρατάξει πλήρη εντεκάδα, για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, που ίσως είναι και ένα τεστ για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Στο βαθμολογικό κομμάτι οι 2 ομάδες, απέχουν 4 βαθμούς, με την Ομόνοια σε 4 αγώνες στο Europa League,να έχει μόλις 1 βαθμό, ενώ ο ΠΑΟΚ, σε ισάριθμες αναμετρήσεις 5. Στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν βρεθεί, άλλες 2 φορές, το μακρινό 1976, όπου στη Κύπρο ο ΠΑΟΚ, κέρδισε με 0-2 και στην Θεσσαλονίκη το παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο 1-1. Το ίδιο είχε γίνει και στη φετινή αναμέτρηση στη Τούμπα, στις 22/10.

Η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code