ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Μπράγκα: Ώρα αποδείξεων!



ΑΕΚ και Μπράγκα αναμετρώνται σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. για την 5η αγωνιστική του Europa League, με την «Ένωση» να θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση των 2 ομάδων και να διώξει τα σύννεφα που μαζεύτηκαν πάνω απο την ομάδα μετά την αναπάντεχη αλλά κυρίως ντροπιαστική εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απο την Ζόρια με 3-0. 

Η ΑΕΚ έχει ουσιαστικές ελπίδες για  την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά ξέρει ότι πλέον δεν περνάει απο τα πόδια στην και θα βασίζεται σε συνδυασμό αποτελεσμάτων, και κυρίως σε 2 ήττες της Μπράγκα για να μπορέσει να πάρει αυτή την δεύτερη θέση που οδηγεί στους «32». Και η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα (03/12, 19:55) με τη ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να καλείται να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης αλλά και να δώσει αποδείξεις οτι η ήττα απο την Ζόρια ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχτεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μάσιμο Καρέρα, με τον Τσιγκρίνσκι να έχει πάθει μια κάκωση στον ώμο και τον αφήνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα επόμενα 2 παιχνίδια. Απο εκεί και πέρα εκτός θα είναι οι Λόπεζ, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις του, ο Σάκχοφ που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ζόρια, καθώς και οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι που δεν έχουνε δηλωθεί στην λίστα της UEFA. Στα θετικά όμως υπάρχει η επιστροφή του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, που σίγουρα θα προσδώσει στην ΑΕΚ την δημιουργία που χρειάζεστε για τέτοιου είδους παιχνίδια και έλειπε σε αυτό με την ουκρανική ομάδα, όπως και επίσης την επανεμφάνιση του Γκαρσία μετά απο απουσία πολλών εβδομάδων μετά απο την θλάση που έπαθε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στα αγωνιστικά ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα με ένα 4-2-3-1, αφήνοντας στην άκρη το 3-5-2 και με αρκετές αλλαγές στην 11άδα. Αρχικά σίγουρη είναι η επιστροφή του Τσιντώτα κάτω απο τα γκολπόστ, με τον Μπακάκη να παίρνει την θέση του Βασιλαντωνόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Γαλανόπουλο να τοποθετείται παρτενέρ του Σιμόες στο κέντρο αντί του, τιμωρημένοι, Σάκχοφ, όπως και την επιστροφή του Μάνταλου. Στην επίθεση η μόνη θέση που κρίνεται είναι αυτή του επιθετικού, με τον Ολιβέιρα να έχει προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη με τον Λιβάγια στην κορυφή και τον Γκαρσία να ξεκινάει τελικά στο βασικό σχήμα.

Στον αντίποδα η Μπράγκα ήρθε με τα περισσότερα της όπλα με σκοπό να αποσπάσει βαθμό ή  βαθμούς, που θα της εξασφαλίζουν την πρόκριση στους «32». Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Ρουίς Φόντε, Γκαϊτάν και Μούρα, αλλά και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, Ρολάντο.


Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της Μπράγκα: Ματέους, Τιάγκο Σα, Ροτζέριο, Ρουί Χόρνικεκ, Ζε Κάρλος, Εσγκάιο, Σεγκέιρα, Τόρμενα, Νταβίντ, Σίλβα, Βιάννα, Αλ Μουσράτι, Κάστρο, Αντρέ Χόρτα, Ζοάο, Φρανζεϊρό, Ερνάνι, Γκαλενό, Μεδεϊρός, Αμπέλ, Στσετίν, Ρικάρντο Χόρτα, Γκόμες, Παουλίνιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code