ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ για πρόκριση, Αιντχόφεν να σώσει την παρτίδα

 


Η PSV Αϊντχόφεν, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, Philips Stadion, στις 22:00 για την τέταρτη κατά σειρά αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Το παιχνίδι είναι ''τελικός'' και για τις 2 ομάδες, μα κυρίως για την ομάδα της Αϊντχόφεν που θέλει οπωσδήποτε νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους 32 του Europa League. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, με νίκη στην Ολλανδία δύσκολα χάνει μετά την πρόκριση. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι, δεν μπήκαν με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και πέταξαν 2 βαθμούς στο παιχνίδι με την Τβέντε καθώς το σκορ έμεινε στο 1-1. Η Αϊντχόφεν που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα, είτε με τραυματισμούς, είτε με τον COVID-19, δεν θα έχει σίγουρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ 6 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τραυματίες και ανέτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση της πέμπτης. Πρόκειται για τους, Γκλέτσε, Γκουτιέρες, Ομπίσπο, Ρομέρο, Τόμας και Φαν Χίνκελ. Από την απουσίες για τον Σμίντ, ξεχωρίζει αυτή του Μάριο Γκέτσε, γιατί είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα που θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ολλανδούς να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ήταν τραυματίας και κρίθηκε ανέτοιμος.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, προέρχονται από ένα καλό σερί, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία που δείχνει να ξέρει την ομάδα και καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά. Έτσι και την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, αντιμετώπιζε στη Τούμπα τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να πάρει την νίκη τέλος του παιχνιδιού, με γκολ του Ελ Καντουρί, και τελικό σκορ 2-1. Στο κομμάτι των απουσιών ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει πολλά προβλήματα να διαχειριστεί εκτός αποστολής έμειναν οι Περέιρα και Βιεϊρίνια, ενώ παραμένουν τραυματίες, οι Γιαννούλης και Μιχάι. Κατά τα άλλα η ομάδα του ΠΑΟΚ, έχει ταξιδέψει πάνοπλη στην Ολλανδία. Ο Δικέφαλος του Βορρά, θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε μέσα στην έδρα του και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί επι Ολλανδικού εδάφους.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε τι μπορεί να κάνει και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, μετά το γκολ της Αϊντχόφεν και από το 47 μέχρι το 56 έβαλε 4 γκολ και σκόρπισε τους Ολλανδούς παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της πρόκρισης, στη δεύτερη κατά σειρά μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην προϊστορία των 2 ομάδων σε 6 μεταξύ τους παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένου και αυτού τις προηγούμενης αγωνιστικής), Ο ΠΑΟΚ, μετρά, 2 νίκες ενώ οι Αϊντχόφεν 4, ανεξαρτήτως έδρας. Στη Βαθμολογία του Ομίλου, η Ελληνική ομάδα είναι στην 2η θέση με 5 βαθμούς, ενώ οι Ολλανδοί, είναι στην 3η θέση με 3 βαθμούς. Το άλλο ματς του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα στην Γρανάδα και την Ομόνοια και αυτό στις 22:00.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Καντουρί, Τσιγγάρας, Νινούα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code