ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιουβέντους: Τι συμβαίνει τελικά με Ρονάλντο



Δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συνεννοηθεί με τον Αντρέα Πίρλο, ώστε να ξεκουράζεται σε ορισμένα ματς 


Η κατάσταση στη Γιουβέντους μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μετά και την ισοπαλία με τη Μπενεβέντο και το -6 από την κορυφή του Καμπιονάτο. Η κριτική έχει αρχίσει και γίνεται πλέον ανοικτά για τον Αντρέα Πίρλο, αλλά η “Corriere della Sera” έρχεται να δώσει μία διαφορετική διάσταση και να οξύνει τα προβλήματα της ομάδας, ισχυριζόμενη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαλέγει παιχνίδια.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο CR7 επέλεξε από μόνος του να μην αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου, ώστε να κρατήσει δυνάμεις για το επερχόμενο ραντεβού με τη Ντιναμό Κιέβου. Σε μια πολύ περίεργη και επιβαρυμένη όσο ποτέ σεζόν εξαιτίας του κορονοϊού, ο  Ρονάλντο επιθυμεί να κάνει διαχείριση δυνάμεων και αυτό φέρεται να το έχει συζητήσει με τον Πίρλο.

Σκοπός είναι να βρίσκεται στο τέλειο φορμάρισμα στο κρίσιμο σημείο της περιόδου και ειδικά για το Champions League. Και αυτό είναι λογικό για έναν 36χρονο, στον οποίο βασίζεται σε τεράστιο βαθμό η ομάδα. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει απουσιάσει, η Γιουβέντους ζορίζεται σε τεράστιο βαθμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code