ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναμέτρηση για σκληρά νεύρα και μεγάλα κίνητρα απόψε στην Μαγνησία

 


Απόψε στις 19:30 ο ΝΠΣ Βόλου φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με μοναδικό σκοπό την νίκη. Είναι άλλωστε δεδομένο ότι η ομάδα του Λόπεθ με τρίποντο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και μπορεί σιγά σιγά να αρχίζει να ονειρεύεται για κάτι θετικό αυτή την χρονιά.

Από την άλλη η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει περιθώρια περεταίρω απώλειας βαθμών. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν η ομάδα του Γιώργου Σίμου πραγματοποιεί αρνητικό ξεκίνημα και ψάχνει την καλή εμφάνιση την οποία θα την οδηγήσει σε ένα restart. 

Όσον αφορά τον Βόλο η ομάδα της Μαγνησίας μετρά σε επτά αναμετρήσεις τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον πρωτοπόρο Άρη. Έχει πραγματοποιήσει συγκομιδή δώδεκα βαθμών και αυτήν την στιγμή φιγουράρει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλο όπλο μέχρι στιγμής η αμυντική λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις πέντε τέρματα, ενώ όσον αφορά την παραγωγή έχει σκοράρει οκτώ. Ωστόσο διαθέτει εξαιρετικούς επιθετικογενείς παίκτες με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ουάρντα, Μαρτίνεζ, Γέντρισεκ και τους νεαρούς Δουβίκα και Περέα που μπορούν να κάνουν ζημιά οποιαδήποτε στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ με μία παραπάνω αναμέτρηση από τους Θεσσαλούς μετρά τέσσερις ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόνο μία νίκη επί της Λαμίας, με συγκομιδή μόνο έξι βαθμών. Έτσι έπειτα από οκτώ αναμετρήσεις φιγουράρει στην δέκατη θέση του πίνακα. Όσον αφορά την αχίλλειο πτέρνα των Κρητικών, έχουνε δεχτεί ήδη δεκατέσσερα τέρματα, διατηρώντας την χειρότερη αμυντική λειτουργία του πρωταθλήματος μαζί με την Λαμία. Μεγαλύτερη τους πληγή οι στημένες φάσεις μέσω των οποίων δέχονται εύκολα γκολ. Επιθετικά έχουνε σκοράρει οκτώ τέρματα όσα και οι σημερινοί τους αντίπαλοι. Σημείο αναφορά αδιαμφισβήτητα το κέντρο όπου Μεγιάδο, Σακόρ και Βαζ αποτελούν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κύριου Σίμου μέχρι τώρα.

Μία ματιά και στην προϊστορία. Όπως είναι λογικό οι δύο τους δεν έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές με τον Βόλο να είναι νεοσύστατος. Για πρώτη τους φορά συναντήθηκαν στο περσινό πρωτάθλημα με δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Υπό αυτό το πρίσμα η παράδοση ανήκει συντριπτικά στους σημερινούς γηπεδούχους καθώς μετράνε το απόλυτο με δύο νίκες.

Τέλος ρίχνοντας μία ματιά στις απουσίες η κατάσταση και πάλι είναι πιο δύσκολη για τους φιλοξενούμενους. Για τον ΝΠΣ το μοναδικό ουσιαστικό πλήγμα είναι η έλλειψη του Τσοκάνη ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος για την σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη οι Κρητικοί έχουν να διαχειριστούν τις απουσίες των Ναμπί, Βαζ και Τσιλιανίδη, με τον προπονητή να καλείται να βρει νέες λύσεις για να γίνει λειτουργική η επίθεση.

Αν μη τι άλλο αναμένεται μια πολύ όμορφη αναμέτρηση με δύο προπονητές που παίζουν πραγματικά ανοιχτό ποδόσφαιρο. Οι δυό τους διαθέτουν μεγάλα κίνητρα ενόψει συνέχειας και προβλέπεται η αναμέτρηση να εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Τέκιο, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Κανελλάκης, Δημόπουλος, Λογαράς, Κρητικός, Νίνης, Γκουαροτσένα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα, Γέντρισεκ.

OΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code