ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Σίτι: Δαβίδ εναντίων Γολιάθ απόψε στο Καραϊσκάκη

 


Απόψε στις 19:55 οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μάρτινς έχουνε ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία. Υποδέχονται τους Πολίτες του Γκουαρδιόλα για λογαριασμό της τέταρτης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με μία μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός είναι άοπλος και θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σίτι με λύσεις ανάγκης. 

Παρ' όλα αυτά αν ελεγχθούν οι πορείες των δύο ομάδων στην φετινή σεζόν, θα παρατηρήσει κάποιος ότι τα δύο κλαμπ διανύουν εκ δια μέτρου αντίθετους βίους. Με απλά λόγια οι Άγγλοι διανύουν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα σημειώνοντας μόλις τρεις νίκες, με άλλες τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τελευταία τους αναμέτρηση με την Τότεναμ με την ομάδα του Μουρίνιο να επικρατεί με ένα καθαρό 2-0. Από την άλλη ο Πεπ δεν θα πρέπει να έχει παράπονα από τους αθλητές του όσον αφορά τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου η ομάδα του τα έχει πάει περίφημα με ένα άνετο 3/3 στον όμιλο. Έτσι έρχεται σήμερα στον Πειραιά για να συνεχίσει το απόλυτο και να κλειδώσει την πρόκριση.

Από την άλλη οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδος έχουνε ξεκινήσει ξέφρενα για ακόμη μία φορά στην Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα σε επτά αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι νίκες και μία ισοπαλία. Παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 15 τέρματα, αλλά και την καλύτερη άμυνα έχοντας  δεχτεί μονάχα ένα. Τελευταίος αγώνας με τον αιώνιο του αντίπαλο Παναθηναϊκό, σημειώνοντας νίκη με 1-0 στο Καραϊσκάκη. Αντιθέτως στην Ευρώπη ενώ πραγματοποίησε ονειρεμένο ξεκίνημα, στην πορεία ήρθαν δύο σερί σκληρές ήττες. Τρείς βαθμούς σε τρείς αναμετρήσεις, με την ήττα στο Ντραγκάο με σκορ 2-0 να είναι η πιο οδυνηρή. Σήμερα οι ερυθρόλευκοι αντικειμενικά, βάση ελλείψεων και διαφοράς δυναμικής δεν στηρίζονται στην συγκομιδή πολλών βαθμών που θα φέρει τα πάνω κάτω, αλλά σίγουρα θα παλέψουν για το καλύτερο.

Όσον αφορά την προϊστορία των δύο κλαμπ, δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο. Βρέθηκαν για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, στην τρίτη αγωνιστική του πρώτου γύρου με τους Πολίτες να επικρατούν με σκορ 3-0 στο Έτιχαντ.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθούν οι ουκ ολίγοι απόντες της σημερινής αναμέτρησης. Για την Σίτυ η μοναδική απουσία είναι ο Ναθάνιελ Άκε. Από την άλλη, τουλάχιστον έξι πονοκέφαλοι για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος δεν διαθέτει σέντερ φορ, δεξί εξτρέμ και πιθανών ούτε αριστερό μπακ, βάση του ιατρικού δελτίου. Ελ Αραμπί, Χασάν και Ραντζέλοβιτς προσβεβλημένοι από τον COVID19. Μπρούμα και Βαλμπουενά τραυματίες και οριστικά εκτός από την σημερινή αναμέτρηση, το ίδιο και ο Χολέμπας. Τέλος, αγώνα δρόμου διανύουν οι Ραφίνια και Βινάγκρε οι οποίοι θα σφίξουν τα δόντια και θα προσπαθήσουν μέχρι τελευταίας στιγμής να καταφέρουν να πατήσουν γήπεδο. Για άλλη μία αναμέτρηση μετά το ντέρμπι αιωνίων, οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με ενδεκάδα ανάγκης.

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Οι αποστολές:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΊΤΥ:  Έντερσον, Ζακ Στέφεν, Σκοτ Κάρσον, Ρουμπέν Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Μπενζαμέν Μεντί, Ζοάο Κανσέλο, Έρικ Γκαρσία, Γκίντογάν, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες, Φερναντίνιο, Φόντεν, Νμέκα, Τόμι Ντόιλ, Κόουλ Πάλμερ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ρίγιαντ Μάχρεζ, Κουν Αγκουέρο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code