ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Για την πρώτη νίκη η «Ένωση»



Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού  με την ΑΕΚ είναι η μοναδική στο σημερινό πρόγραμμα της Superleague, με τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΛ και Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης να έχουν αναβληθεί λόγο της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας τους.

Ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου επιστρέφει στο Αγρίνιο ύστερα από την εξόρμηση του, την προηγούμενη αγωνιστική στο Γεντί Κουλέ, όπου αντιμετώπισε τον ΟΦΗ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μένοντας στο 1-1, παρότι είχε προηγηθεί, εμφανίζοντας τους περσυνούς του δαίμονες που τον ήθελαν να ισοφαρίζετε όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Με αυτήν την ισοπαλία ο Παναιτωλικός έμεινε αήττητος για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των Play-out, και αν δεν χάσει ούτε σήμερα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του. Στο Αγρίνιο έχει να χάσει από τις 11 Ιανουαρίου και την ήττα από τον Ατρόμητο, έχοντας από τότε 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, και ταυτόχρονα να κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ενώ έχει να σκέφτεται τον αγώνα της Πέμπτης με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

Στα αγωνιστικά για την ομάδα του Παναιτωλικού θα είναι όλοι οι παίχτες διαθέσιμοι με τον μοναδικό απόντα να είναι ο Περέιρα. Για την «Ένωση» εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Ιατρούδης, Λάτσι, ο ανέτοιμος Ενομποκαρέ καθώς και ο νεαποκτηθής Λιβάι Γκαρσία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο τα 3 νέα αποκτήματα της (Χνίντ, Ινσούα, Ανσαριφάρντ).

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Βοηθοί: Πάτρας, Παπαδόπουλος, Αγγελάκης

VAR: Γκορτσίλας

AVAR: Μεϊντάνας

Αποστολή Παναιτωλικού: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

Αποστολή ΑΕΚ: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκη, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.

Πιθανές ενδεκάδες

Παναιτωλικός (3-5-2): Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Λιάβας, Τζανακάκης, Βάντερσον, Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα.

ΑΕΚ (4-3-3): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code