ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

BCL FINAL-8: Πραγματοποίησαν 500 τεστ Covid-19 ΑΕΚ και Περιφέρεια



Σε συνεργασία της ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και την Περιφέρειας Αττικής, και με παρουσία των Μάκη Αγγελόπουλου και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ανακοινώθηκε πως σήμερα πραγματοποιήθηκαν 500 διαγνωστικά τέστ Covid-19 σε όλους τους εμπλεκόμενους με το Final-8 του BCL, κάνοντας και δηλώσεις μετά την ολοκλήρωσή τους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πατούλης:
«Είναι μια προσπάθεια που σχετίζεται με την Ελλάδα, που σχετίζεται με την Περιφέρεια Αττικής, με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο, που κάνει αυτό που πρέπει με επιμέλεια για να έχουμε άθληση και επιτυχία και δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι κοντά σε αυτή τη διαδικασία. Ψυχολόγοι και άλλοι γιατροί θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

Αγγελόπουλος:
«Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 της FIBA, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι η δράση μέσα από την οποία ξεκινούν τα τεστ για όλους τους εργαζόμενους και όλους τους εμπλεκόμενους στην πρώτη διεθνή διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως μετά τον Φεβρουάριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, η προβολή της χώρας μας θα είναι τεράστια. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια γι’ αυτό το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη δράση της Περιφέρειας όσον αφορά τον Covid-19 στο τελευταίο διάστημα. Έγιναν 500 τεστ σε μια ημέρα. Είναι σημαντικό που βάζει πλάτη και στηρίζει μια δράση και ένα γεγονός που θα προβάλει τη χώρα μας παγκοσμίως». 

 

Φωτορεπορτάζ από την εκκίνηση της διαδικασίας των τεστ ανίχνευσης για COVID-19 από το Επιχειρησιακό Κέντρο της...

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code